22_03_29_erdmost_nincskep

Már működik az Érdi Járásbíróság

22_03_29_erdmost_nincskep

Már működik az Érdi Járásbíróság

Az újév első munkanapján megkezdte működését az Érdi Járásbíróság, a Felső u. 43. szám alatt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A földszinten kapott helyet az ügyfélközpont, a második emeleten az elnöki iroda, míg a harmadik emeleten a tárgyalók. (Az emeleti helyiségek lépcsőn és liften egyaránt megközelíthetők).

Az Érdi Járásbíróság elnöke dr. Liziczay Sándor, a járásbíróság címe: 2030 Érd, Felső u. 43. (levelezési cím: 2031 Érd, Pf. 1010). Elnöki, elnökhelyettesi fogadóórát tartanak minden hónap első hétfőjén 9-11 óra között, előzetes telefonos bejelentkezés alapján. Az ügyfélközpont hétfőn 9-12, valamint 13-15.30 óra között, keddtől péntekig 9-11 óra között fogadja az ügyfeleket.

Az Érdi Járásbíróságon ügyfélsegítő is működik, akitől azok, akik nem rendelkeznek ügyvéddel, jogi képviselővel, segítséget kaphatnak a bírósági kérelmük előterjesztéséhez szükséges formanyomtatvány kitöltésében, szóban előadott kérelmük rögzítésében, valamint eljárási kérdésekben. Az ügyfélsegítő előzetes bejelentkezés alapján, hétfőnként 9-től 15 óráig áll a lakosság rendelkezésére.

A pénztár hétfőtől péntekig 9-12, illetve 13-15.30 óráig tart nyitva (fontos tudni, hogy illetékbélyeg a bíróságon nem kapható, azt a postahivatalokban kell megvásárolni).

Bővebb információ az Érdi Járásbíróságról, illetékességi területéről itt olvasható.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email