22_03_29_erdmost_nincskep

Licitáljon fotózásra, támogassa a Szikra táborát!

22_03_29_erdmost_nincskep

Licitáljon fotózásra, támogassa a Szikra táborát!

Mint azt már korábban hírül adtuk, tábort szervez 40 autista gyermek számára a Szikra Tehetséggondozó Egyesület. A tábort ingyenesen szeretnék biztosítani a családok részére, amihez támogatásra van szükségük. Egy fotóstúdió most ehhez ajánlotta fel licitre a szolgáltatását.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy azt a fotóstúdió közösségi oldalán írja: a licit tárgya: egy MAXI FOTÓZÁS a stúdióban, ami beváltható: családi, portfólió, baba, gyerek és kismama fotózásra is. Az induló licit: 17.000 forint, licit lépcső: 1.000 forint, a licit vége: július 3. péntek 20:00. A legnagyobb összeget ajánló nyeri a licitet, akinek ezt közvetlenül a Szikra Tehetséggondozó Egyesület számlájára kell átutalnia, és az átutalási igazolással válthatja be a stúdióban a fotózást. Licitálni a közösségi oldalon közzétett bejegyzés alatti hozzászólásban lehet.

Azok között pedig akik a licitben nem vesznek részt, de valamekkora összeggel támogatják az egyesületet és elküldik a fotóstúdió számára privát üzenetben az igazoló szelvényt, azok között egy kisebb értékű fotózást sorsolnak ki. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email