22_03_29_erdmost_nincskep

A leállósávon haladókra vadásztak a rendőrök(videóval)

22_03_29_erdmost_nincskep

A leállósávon haladókra vadásztak a rendőrök(videóval)

Továbbra is sokan hiszik azt, hogy a leállósáv egy VIP sáv dugó esetére azoknak, akiknek nincs idejük kivárni a sort. Ezúttal az M0-s körgyűrűn figyelték a szabálytalankodókat a rendőrök, sajnos akadt dolguk bőven.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendőrség emberei közúti közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton az elmúlt héten – olvasható a  Baleset-megelőzés friss bejegyzésében. Az ellenőrzési időszak alatt akadt munkájuk bőven, ugyanis összesen 42 fővel szemben jártak el a leállósáv indokolatlan használata miatt. Volt olyan közlekedő is, aki elmulasztotta a biztonsági öv használatát.

Az akciókról ezúttal is felvétel készült, melyet a legújabb pofátlan(TAN)ító vidóban csodálhatunk meg bízva abban, hogy talán leszoknak végre a közlekedők a hasonló cselekedetekről.

A múlt héten kollégáink közúti közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton. Az ellenőrzési időszak alatt összesen 4️⃣2️⃣ ‼️fővel szemben jártak el a leállósáv indokolatlan használata miatt, de volt olyan közlekedő is, aki elmulasztotta a biztonsági öv használatát?. #pofátlantanítás #hogymindenkihazaérjen #balesetmegelozes

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2021. július 19., hétfő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email