22_03_29_erdmost_nincskep

Kutyát csak pórázon – figyelmeztetnek Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Kutyát csak pórázon – figyelmeztetnek Törökbálinton

Az utóbbi időszakban megsokszorozódtak a póráz nélküli kutyát sétáltatókkal kapcsolatos konfliktusok Törökbálinton, a Tópark sétányon. A helyi önkormányzat felhívja a figyelmet rá, a sétányon kutyát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG pórázon sétáltathatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írják, a probléma rendezésére irányuló tárgyalások haladéktalanul megkezdődtek a terület tulajdonosa és az önkormányzat között.

“Az előzetes tervek szerint a jövőben – ahogyan eddig is – a sétányon kutyát csak és kizárólag pórázon, a kutyatartás szabályait betartva lehetséges”

– hangsúlyozzák a torokbalint.hu oldalon.

Hozzátették, a terület tulajdonosa – az igények figyelembevételével – a helyszíni bejáráson jelezte, a sétány mögötti területen a közeljövőben hajlandó területet biztosítani kutyafuttató kialakítására. Az egyeztetések és a részletek kidolgozása folyamatban van.

“A kutyatartókat azonban nyomatékosan arra kérjük, hogy a kutyasétáltatásra vonatkozó szabályokat – melyek előírják a póráz használatát is – feltétlenül tartsák be. Továbbá felhívjuk figyelmüket arra, hogy a sétány feletti terület magánterület, ebből adódóan jelenleg itt tilos a kutyákat sétáltatni, szabadon engedni”

– jegyzik meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email