22_03_29_erdmost_nincskep

Kukát, táblát, postaládát rongált Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Kukát, táblát, postaládát rongált Budaörsön

Kukákat, szelektív gyűjtőket borított fel, táblákat, terelő-jelzőtáblákat és több postaládát is megrongált egy személy Budaörsön, a Kolozsvári utcában. Az elkövetőt a polgárőrök visszatartották, a rendőrök pedig átvizsgálásakor kábítószer gyanús anyagokat találtak nála.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség azt írja az eset kapcsán, hogy Budaörsön a minap szolgálatot ellátó polgárőrök észlelték, hogy a Kolozsvári utcában felborították a kukákat, táblákat, szelektív gyűjtőket, telerő-jelzőtáblákat és több postaládát is megrongáltak.

A polgárőröknek az utca egyik lakója felhívta a figyelmét egy személyre, akiről fotót is készített. Ez alapján a polgárőrök felismerték a feltételezett elkövetőt és még aznap este jelzést kaptak, hogy az utcában kódorog a rongálásért felelős illető.

Ezt követően a polgárőrök azonnal jeleztek a rendőrjárőröknek és mivel hamarabb értek a helyszínre, visszatartották a férfit, aki közben megpróbálta elhagyni a helyszínt. Észlelhető volt, hogy az állampolgár bódult állapotban van.

A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálásakor kábítószer gyanús anyagokat találtak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email