22_03_29_erdmost_nincskep

Kreatív kikapcsolódás – nyári táborok a Szepes Gyula Művelődési Központban és a Parkvárosi Közösségi Házban

22_03_29_erdmost_nincskep

Kreatív kikapcsolódás – nyári táborok a Szepes Gyula Művelődési Központban és a Parkvárosi Közösségi Házban

A művelődési központ munkatársai hat tábort is indítanak a kicsiknek és kicsit nagyobbaknak, hogy megkönnyítsék a logisztikát azoknak a szülőknek, akik a karantén hónapjai alatt kivették minden szabadságukat. Nem is akármilyen táborokkal készülnek: lesz bábozás, színjátszás, társasjátékkészítés is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szepes Gyula Művelődési Központban 

  • Játsszunk Bábszínházat! címmel július 13-17. között Erdélyi Erika a Nefelejcs Bábszínházzal bábos, alkotó napközis tábort tart a 7-11 éveseknek. 
  • Tündérvarázs kézműves címmel július 20-24. között Soós Regina segítségével a 8-14 évesek manóházikót, madáretetőt, bogárszállodát, virágcserepet készíteni.
  • Mesekönyvkészítő és kerámia műhelyben július 27-31. között a 7-11 évesek készíthetik el saját térbeli mesekönyveiket és alkothatnak szabadon a grafika, a festészet és a recycling eszközeivel, délutánonként pedig fazekas- és kerámia műhely vár rájuk.

 A Parkvárosi Közösségi Házban 

  • Kreáció-vakáció napközis táborban várják július 13-17. között a 6-10 éves korosztályt, akik kipróbálhatják a kézműves technikák fortélyait.
  • Társasjátékkészítő- és kerámia műhelyben július 20-24. között a 6 évesnél nagyobb gyermekek készíthetik el különféle művészeti eszközök és technikák segítségével saját, egyedi társasjátékukat, délután pedig fazekas- és kerámia műhely vár rájuk. 
  • Színjátszó- és készségfejlesztő napközis tábort tart július 27-31. között a 6-10 éveseknek Némedi-Varga Tímea, ahol a gyerekek különféle játékokkal, mondókákkal versekkel, készségfejlesztési technikákkal sajátíthatják el a színpadi mozgás és a színjátszás alapjait.

A táborok díja egységesen 27.500 Ft.-, amely tartalmazza az anyagdíjat és a napi háromszori étkezést.

Jelentkezés, érdeklődés a fenti linkeken megadott elérhetőségeken. A részvétel véglegesítése a tábor díjának a befizetésével történik a Szepes Gyula Művelődési Központ (Érd, Alsó utca 9.) pénztárában (nyitva: kedden és csütörtökön 10.00-18.00 között). A táborok minimum 10 fővel indulnak.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email