22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: győztes szezonzárás a VMG-től

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: győztes szezonzárás a VMG-től

Nagyot küzdött és megszerezte harmadik bajnoki sikerét a VMG DSE, amely a Szentendrei KSE-t múlta felül hazai környezetben 64–52-re a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kilencedik fordulóból előrehozott mérkőzéssel zárta le őszi idényét a VMG DSE harmadosztályú férfi kosárlabdacsapata, amely több játékosát nélkülözte a Szentendre elleni bajnokin. Valaczkay Gábor együttes ennek ellenére az első negyedben hétpontos előnybe került, amely után ugyan többször visszakapaszkodott a vendég csapat, de az érdiek mindig vissza tudták tenni a különbséget.

A hajrában pedig még jól is jött ki a lépést Kis-Molnár Zoltánéknak, akik kiegyenlített második és harmadik negyed után a negyedikben tovább növelték előnyüket és 64–52-es sikerrel zárták az őszi idényt.

„Többen is sérülten vállalták a játékot, de a múlt heti győzelem után

éreztük, hogy ezúttal is lehet keresnivalónk.

Jól kezdtük a meccset, hamar tízpontos előnyre tettünk szert és végig vezettünk is, viszont a sok hiba miatt többször feljött az ellenfél. A védekezésünk megint jól működött,

ha türelmesebben és pontosabban támadtunk volna, nagyobb arányban nyerünk.

Le a kalappal a fiúk előtt, ami a küzdeni- és győzni akarást illeti – főként a jelenlegi helyzet miatt. Korai évzárás ez, mert elmarad a következő két meccsünk, de így azt tudom mondani, hogy jó szájízzel fejezzük be az évet. Gratulálok a csapatnak” – értékelt Valaczkay Gábor, a VMG DSE vezetőedzője.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 9. fordulóból előrehozott mérkőzés
VMG DSE–Szentendrei KSE 64–52 (16–9, 14–15, 17–17, 17–11)
A VMG DSE pontszerzői: D’Avino 22/9, Kis-Molnár 13/9, Morauvszki 11, Takács 6/3, Miháczi, Naser 4-4, Nyitrai, Kerényi 2-2

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email