22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: elmaradt az újabb bravúr

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: elmaradt az újabb bravúr

Becsülettel küzdött, de a mérkőzés végére kiütközött az edzéshiány és 73 - 48-as vereséget szenvedett a BLF KK vendégeként a VMG DSE férfi kosárlabda csapata az NB II Közép B-csoportjának 4. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár rangadóra volt kilátás, hiszen a 7 győzelemmel és 9 vereséggel álló a VMG DSE a 9-9-cel álló BLF KK-hoz látogatott, de az érdiek az elmúlt időszakban megint nem használhatják otthonukat, a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokát, ezért edzés nélkül játsszák idegenbeli mérkőzéseiket.

A Simon János Kosárlabdacsarnokban rendezett találkozó nyitányán jól tartotta magát a vendég VMG (13-12), a nagyyszünetben már 10-zel vezetett a házigazda BLF (34-24).

A harmadik negyed az elsőhöz hasonló, szoros csatát hozott, de a hajrában ismét meglépett és végül 73 – 48-ra nyert a BLF KK.

“30 percig 10 ponton voltunk, jól tartottuk magunkat, de ezúttal az utolsó negyedet elrontottuk. A tiszta dobóhelyzetek kimaradtak, ami edzés nélkül benne is van a pakliban és most elfáradtunk fizikálisan és fejben is. Sok támadólepattanót engedtünk az ellenfélnek. Sajnálom, hogy az utolsó negyedre összeestünk, mert addig partiban voltunk. Ettől függetlenül egy rossz szavam sem lehet a fiúkra, mert mindenki becsülettel küzdött”

– értékelt Valaczkay Gábor, a VMG DSE vezetőedzője.

További hír, hogy az NB II küzdelmeitől két együttes, a Józsefvárosi KC és a Szentendrei KSE is visszalépett, míg az érdiek további mérkőzéseiről annyit tudni, hogy az idegenbelieket biztosan lejátsszák.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 4. fordulóból elhalasztott mérkőzés
BLF KK – VMG DSE 73-48 (13-12, 21-12, 11-10, 28-14)
A VMG DSE pontszerzői: Naser 16/9, Samic 10, Miháczi 9, Morauvszki 6, Kerényi 5/3, Mágori 2.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email