22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: edzés nélkül továbbra sem megy

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: edzés nélkül továbbra sem megy

Megint sima vereséget szenvedett a szeptember közepe óta edzeni nem tudó VMG DSE, amely ezúttal a Közgáz SC és DSK/A vendégeként kapott ki 87–48-ra a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már hatodik mérkőzését vívta a harmadosztályú bajnokságban a VMG DSE, amely a sportköri tevékenységek szeptemberi felfüggesztése óta nem tud edzeni a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Ennek ellenére Valaczkay Gáborék már egy mérkőzést nyertek, de a bajnokság előrehaladtával egyre inkább kiütközik a csapatok közötti edzettségbeli különbség, mely a Közgáz SC és DSK/A ellen is érezhető volt.

Hiszen az érdiek már az első negyedben kilencpontos, 24 – 15-ös hátrányba kerültek, de a második tíz percben kifejezetten jól tartották magukat, olyannyira, hogy a nagyszünetre egy ponttal közelebb kerültek (40–32).

Aztán a térfélcsere után már egyértelműen kiütközött a felek közti erőnlétbeli differencia, hiszen a harmadik és negyedik játékrészekben mindössze tizenhat pontot szereztek Miháczi Ádámék, miközben 47-et kaptak, így sima, 87–48-as pofonba szaladtak bele.

A VMG DSE november 29-én, a BKG Príma Akadémia U23-as együttese ellen lép pályára az albertfalvai Camugo Sportlab Kosárlabda Csarnokban 16 órától.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 6. forduló
Közgáz SC és DSK/A–VMG DSE 87–48 (24–15, 16–17, 22–8, 25–8)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email