22_03_29_erdmost_nincskep

Korcsolya: elkezdték az új szezont

22_03_29_erdmost_nincskep

Korcsolya: elkezdték az új szezont

Elkezdték az edzéseket az Érdi Jégcsarnokban a Hoffmann Korcsolya Akadémia és a BudaSkate SE mű- és szinkronkorcsolyázói, akik toborzásba is fogtak, míg a sportolókkal elkezdték a felkészülést a versenyekre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Tóth Márta, a Hoffmann Korcsolya Akadémia és a BudaSkate SE edzője az Érd FM 101.3 Playoff című sportmagazinjának legutóbbi adásában ismertette, a versenyzőkkel egész nyáron edzettek, sőt, külföldi edzőtáborba is eljutottak.

Tóth Márta arról is beszélt, a jégen csak egy hónapot hagytak ki nyáron, de már szeptemberre elkészültek a versenykoreográfiák. Kifejtette, a versenyedzéseken épp a koreográfiákat tökéletesítik, de emellett vannak külön technikai edzések, ahol a különböző elemeket gyakorolják, de ezt kiegészítik balettel, tánccal, nyújtással, kordinációs készségfejlesztéssel, illetve atlétikai erőnléti edzéssel.

A versenyszezon október 9-én indul az Óbudai Gepárd Jégpályán a műkorcsolyázóknak és jégtáncosoknak, míg a tervek szerint a szinkronkorcsolyázók szezonja október végén Érden indul.

A toborzással kapcsolatban Tóth Márta kitért rá, már csak korlátozott számban várják a jelentkezőket, hiszen nagy létszámmal zajlanak a szeptemberben indult tanfolyamok.




 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email