22_03_29_erdmost_nincskep

Kifizette az okozott kárt a patikának az érintett család

22_03_29_erdmost_nincskep

Kifizette az okozott kárt a patikának az érintett család

Személyesen megjelent a patikában és rendezte a kárt az a család, akikről egy hete tett közé Facebook posztot a Vass Gyógyszertár. Mint ismert egy 3 éves kisfiú az anyukája és testvérei jelenlétében egymás után bontogatta ki a termékeket a az egyik érdi patikában, majd betette azokat a kabátjába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyógyszertár tisztázta a helyzetet és közölte, hogy: „a család két tagja személyesen megjelent a patikában. Döcögősen de sikerült megbeszélnünk a történteket: végül elnézést kértek és megfizették a kárt. Kérésüknek természetesen eleget teszünk és a képeket eltávolítjuk az oldalunkról. A probléma az, hogy ezt az egy hetes eseményt tegnap valamiért több médium is felkapta és megdöbbentő figyelmet kapott az ügy. Sajnos nagyon csúnya hozzászólások kerültek a komment szekcióba és több hírportál már kifacsarva vette át a történetet, nagyon degradálóan. A rendőrség hivatalból eljárást kezdeményezett tegnap, annak ellenére, hogy mi nem tettünk bejelentést. Ebbe pedig nincs beleszólásunk, mégis aggódunk, hogy rajtunk csattan az ostor majd.” – írták. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email