22_03_29_erdmost_nincskep

Ki lesz a következő Pest Megye Szépe?

22_03_29_erdmost_nincskep

Ki lesz a következő Pest Megye Szépe?

Június 1-jétől lehet jelentkezni a III. Pest Megye Szépe versenyre a program hivatalos weboldalán a 18-26 év közötti Pest megyei és budapesti hölgyeknek. Aki pedig az előző, a II. Pest Megye Szépe döntőseivel találkozna, az megteheti ezt szombaton délután a Nyitnikéken.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két lényeges változás is történt az idei verseny kiírásában, tudtuk meg Bada Zoltántól, a Pest Megye Szépe verseny alapító- versenyigazgatójától. Egyrészt a szervezők megemelték egy évvel a korhatárt, így most már 26 évesek is jelentkezhetnek a versenyre (eddig a felső korhatár 25 év volt), illetve ezentúl a tetoválás sem jelent kizáró okot, abban az esetben, ha az nem feltűnő helyen van, amiről a castingon a zsűri dönthet majd, mondta el Bada Zoltán.

A versenyre a Pest Megye Szépe honlapján lehet jelentkezni június 1. – augusztus 31. között, a castingokra ősszel fog sor kerülni, és a döntővel egybekötött gálát 2020. január 11-én tartják majd meg Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. 

Aki pedig az előző, a II. Pest Megye Szépe verseny döntőseivel találkozna, az megteheti ezt a Nyitnikéken az ÉRD Arénában szombaton 17 órától, ahol egy divatbemutatón szerepelnek majd a szépségek. A Pest Megye Szépe verseny facebook oldalán pedig a tavalyi döntősökről és az idei versenyről is minden információ megtalálható.

A Bada Zoltánnal készült interjút itt tudják meghallgatni teljes hosszában:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email