22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: újabb győzelmével élre állt a Kőrösi

22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: újabb győzelmével élre állt a Kőrösi

Negyedik mérkőzését is megnyerte a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály alapszakaszában a Kőrösi KDSE, amely az Aranyszarvas SE Tápiószele 39–30-as legyőzésével és az újabb két pont megszerzésével a tabella élére állt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két, a bajnokságot egyaránt három győzelemmel kezdő együttes csapott össze a Pest megyei másodosztály negyedik fordulójában a Treff Sportcsarnokban, ahol a Kőrösi KDSE az Aranyszarvas SE-Tápiószelét látta vendégül.

A felek a várakozásoknak megfelelően egymásnak is feszültek, de az érdieket az sem zavarta meg, hogy játékos-edzőjüket, Balázs Tibort az ellenfél próbálta kivenni a játékból, de ennek ellenére az érdiek már a szünetben hat góllal, 18–12-re vezettek.

A fordulás után sem tudtak zárkózni a tápiószeleiek, a Kőrösi 39–30-as sikeréből pedig Cseh Máté pazar teljesítménnyel, Simon Roland pedig nagyszerű védésekkel vette ki a részét.

A Kőrösi negyedik sikerének köszönhetően egyedül százszázalékos a bajnokságban, ahol át is vette a vezetést.

Pest megyei férfi kézilabda, II. osztály, 4. forduló
Kőrösi KDSE–Aranyszarvas SE-Tápiószele 39–30 (18–12)
A KKDSE gólszerzői: Cseh M. 10, Balázs T., Gyöngyösi 8-8, Hagymási, Veres M. 4-4, Kékesi 3, Jomran, Tóth B. Cs. 1-1

A Kőrösi utánpótlása ismét Simontornyára utazott, ahol a házigazdák elleni találkozó első tíz perce kellemes meglepetést okozott, hiszen fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a folytatásban a nagyobb játékerővel rendelkező simontornyaiak akarata érvényesült, akik 35–13-ra megnyerték a mérkőzést. Ezt követően az érdiek a sárbogárdi Vax KE-vel csaptak össze, ahol az érdiek háromgólos előnyt szereztek a szünetre, majd a második félidőben ebből kettőt megtartva 20–18-ra nyertek.

Országos Gyermekbajnokság, U13, IX. csoport, 2. forduló, Simontornya
Kőrösi KDSE–Simontornyai KK 13–35 (5–16)
Vax KE Sárbogárd–Kőrösi KDSE 18–20 (7–10)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email