22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: lemaradt a bajnoki címről a három magyart foglalkoztató topcsapat

22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: lemaradt a bajnoki címről a három magyart foglalkoztató topcsapat

A bajnoki döntő mindhárom mérkőzését elveszítette a tizenegyszeres svájci bajnok Kadetten Schaffhausen. A három magyar légióst, Bartók Donátot, Császár Gábort és az Érdről induló fiatal kapust, Kovács Benedek Konsztantint is foglalkoztató klub így ezüstérmes lett a Pfadi Winterthur mögött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2009/2010-es idény óta csupán a Thun együttese tudta kétszer is letaszítani a svájci férfi kézilabda bajnokság trónjáról a Kadetten Schaffhausent, amely ezen időszak alatt nyolc bajnoki címet jegyzett, legutóbb, a 2019/20-as idényben pedig nem hirdettek bajnokot.

A Kadetten az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntőben a Pfadi Winterthurral csapott össze, amelytől az első három mérkőzésen egyaránt vereséget szenvedett és ezüstérmes lett.

Császár Gáborék első idegenbeli meccsükön 28–25-re kaptak ki, melyet nem tudtak kijavítani a hazai visszavágón sem, ahol 33–28-as vereséget szenvedtek. Ezt követően a harmadik, szintén idegenbeli találkozón sem tudtak szépíteni és 25–23-as vereségükkel ezüstérmet szereztek a svájci élvonalban.

A Pfadi Winterthur 2004 után lett ismét bajnok és tizedszer állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A pályafutását Érden, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában Firnicz József irányítása alatt elkezdő Kovács Benedek Konsztantinnal készült interjúnkat ide kattintva olvashatja!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email