22_03_29_erdmost_nincskep

Kedden tetőzik a meleg

22_03_29_erdmost_nincskep

Kedden tetőzik a meleg

Az Időkép előrejelzése szerint kedden tetőzik a meleg, szerdán pedig már záporok, zivatarok érkeznek, csapadékra még pénteken is számítani kell.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kedden tetőzik a meleg 25 és 30 fok közötti csúcsértékekkel. Jobbára derült, napos idő várható, élénk, északnyugaton erős, néhol viharos déli-délkeleti széllel. Szerdán délnyugat felől megnövekszik a felhőzet és záporok, zivatarok érkeznek. A napos idő legtovább északkeleten tart ki. Több helyen élénk, helyenként erős lesz a szél, zivatarokat viharos széllökések kísérhetnek. A csúcshőmérséklet 17 és 27 fok között alakul, nyugatról kelet, északkelet felé haladva lesz egyre melegebb. Csütörtökön a rövid napos időszakok mellett többfelé várható eső, záporok, zivatarok kialakulása. Az élénk, erős nyugati-délnyugati szélben délután 14-22 fokig emelkedik a hőmérséklet. Pénteken továbbra is lehetnek szórványos záporok, zivatarok.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email