22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténban a Delta több csapata

22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténban a Delta több csapata

A Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapatának három játékosa és egy edzője is pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a csapat tíznapos karanténba került. A klub közleménye kitért rá, elővigyázatosságból az U15-ös, U17-es és U19-es csapatok is karanténba kerültek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közleményben tudatta a Delta RSE Érd, hogy a klubot is elérte a koronavírus-járvány. Mint megjegyzik, „ha lehet ilyet mondani, a lehető legrosszabbkor” – utalnak arra, hogy az NB II Nyugat A-csoportjának alapszakaszából már csak egy forduló maradt hátra.

„Az NB II-es felnőtt keret három játékosa, valamint az edzői stáb egyik tagja is pozitív mintát adott, így az előírásoknak megfelelően tíznapos karanténba került a csapat” – írják.

Megjegyezték, az első tünetek megjelenése után egyből tesztelést kezdeményeztek. Mivel a csapat fiatal játékosai több korosztályban is érdekeltek, ezért elővigyázatosságból az NB II-es keret mellett az U15-ös, az U17-es és az U19-es együttes is karanténba került.

„Az NB II Közép „A” csoport alapszakaszának utolsó fordulójában így nem tud kiállni a Delta RSE Érd a Széchenyi Győr ellen, a Magyar Röplabda Szövetség pedig nem járult hozzá a találkozó elhalasztásához. Ennek értelmében a győriek „nyerik” majd a bajnoki mérkőzést zöldasztalnál, ami azt jelenti, hogy a Delta biztosan nem végezhet a tabella felsőházi rájátszást érő első két helyének egyikén, míg győzelem esetén ott folytathatta volna szereplését.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email