22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékonysági koncert Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékonysági koncert Százhalombattán

Százhalombatta összefogott egy újabb nemes cél érdekében. ​A Freedom zenekar ugyanis jótékonysági koncertet tartott, melyet az idei évben a Százhalombattai Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat Hospice Ellátás javára szerveztek. Minderről Vezér Mihály polgármester számolt be közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiváló zene, kiváló zenészek, nemes cél a Hospice ellátásért! – olvasható a bejegyzésben, mint ahogy az is, hogy a Freedom zenekar jótékonysági koncertje ismét fergeteges volt, melyet az idei évben a Százhalombattai Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat Hospice Ellátás javára szerveztek meg.”Örömmel tölt el, hogy sokan jöttek el és fontosan tartották, hogy a zenei élményen túl adományozzanak erre a nemes célra, melyet az ellátás fejlesztésére fordítanak”-fogalmaz a polgármester.

Mihály egyúttal közönet mond Schaffer Judit vezetőnek, munkatársainak és önkénteseinek, hogy a szívvel, lélekkel, szeretettel végzik széleskörű munkájukat, segítve és megkönnyítve ezzel a súlyos betegek és hozzátartozóik nehéz időszakát is, valamint Katona Tamásnak, a szervezőknek, a kiváló művészeknek, zenészeknek és mindazoknak, akik közreműködtek a koncert megvalósításában.

Aki nem tudott részt venni a koncerten, de szívesen támogatná a Hospice munkáját az még egy hétig utalhatja adományát a 10102093-58362100-01000002 bankszámlaszámra. Az adományt egy későbbi időpontban adják át.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email