22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékony felépülés

22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékony felépülés

Egy építési vállalkozó csapatával újjáépíti a négygyermekes család leégett házát – számolt be közösségi oldalán Csőzik László polgármester, aki elmondta azt is: rengeteg ember mozdult meg és segített adománnyal a katasztrófa sújtotta családon. A támogatást továbbra is köszönettel fogadják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ahogyan arról sokan értesültek, március 16-án szörnyű dolog történt Érdligeten. Egy édesanya életét veszítette, amikor a házuk kigyulladt. Az édesapa és a négy gyermekük fedél nélkül maradtak. A feldolgozhatatlan tragédia után rokonok fogadták be a családot átmenetileg. De ahogy a mondás is tartja, bajban ismerszik meg a jó barát, és Érd már több mint egy éve folyamatosan tanúbizonyságot tesz arról, hogy itt valóban mindenki számíthat az összetartásra és a szomszédok, barátok, sőt ismeretlen, együttérző magánszemélyek és vállalkozók segítségére is. Most sem történt másként, néhány nap alatt annyi tárgyi adomány érkezett, hogy nem tudták már hol elhelyezni a sok felajánlást.Kaptak bútorokat, ruhaneműt, játékokat és megannyi hasznos dolgot, amivel nagy örömet szereztek a nélkülöző családnak. A Szociális Gondozó Központ is azonnal a segítségükre sietett, felvállalták az adományok tárolását, válogatását és szállítását – idézte fel az elmúlt három hét eseményeit Csőzik László polgármester, aki húsvét vasárnap, illetve pár nappal ezelőtt, szerdán személyesen is találkozott az édesapával.

Mint írtja: „Zölderdő Tamás építési vállalkozót kísértem el a házhoz, aki elvállalta, hogy csapatával újjáépíti a leégett házukat, teljesen ingyen.”

Aki szeretne segíteni, a család megsegítésére létrehozott Facebook-oldalon tájékozódhat róla, hogy mi mindenre lenne még nagy szükség. Tartós élelmiszereknek, tisztítószereknek, tisztálkodási szereknek egészen biztosan nagyon örülnének. Célzott adományok leadásával kapcsolatban a a Szociális Gondozó Központ munkatársaival egyeztethetnek a +36 20 318-6337-es telefonszámon.

Korábban itt írtunk a tragédiáról.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email