22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: nem bírtak a szlovákokkal

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: nem bírtak a szlovákokkal

Két edzőmeccset játszott a magyar U17-es és a szlovák U16-os jégkorong-válogatott az Érdi Jégcsarnokban, ahol mindkét találkozón északi szomszédaink bizonyultak jobbnak egy góllal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érden edzőtáborozó magyar U17-es jégkorong válogatott két mérkőzést is vívott Szlovákia U16-os korosztályának legjobbjaival a Velencei úti létesítményben.

Előbb pénteken csaptak össze a felek, ahol az első harmad hatodik percében kerültek előnybe északi szomszédaink Molnár Marek találatával, majd a második húsz perc közepén Molnár Ondrej duplázta meg a szlovák vezetést, azonban a játékrész második felében előbb Jakab Zoltán szépített, majd Jábor Bendegúz már egyenlített is.

A harmadik harmadban Ferkodic Max révén megint megszerezte a vezetést a szlovák együttes, de Jábor Bendegúz második találata hosszabbítást eredményezett, végül szétlövés után győztek 4–3-ra a szlovákok.

Ezt követően lényegében fél nappal később, szombat kora délután is megmérkőztek a felek, ám ezen a mérkőzésen Auer Olivér révén kevesebb mint két perc alatt kerültek előnybe a magyarok. Adam Kremnicky révén hiába egyenlített a második felvonás elején a szlovák együttes, nem sokkal később Cseh István is eredményes volt, 2–1-re módosítva az állást.

A győzelem azonban ezúttal sem jött össze, hiszen Ondris Adam góljával az utolsó harmad elején ismét visszajöttek a meccsbe a szlovákok, akik a hosszabbítás során Strbák Maximnak köszönhetően nyerték meg 3–2-re a második mérkőzést.

Felkészülési mérkőzés
Magyarország U17–Szlovákia U16 szétlövés után: 3–4 (0–1, 2–1, 2–1, 0–0, 0–1)
Gól: Jakab Z. M. (33. p.), Jábor B. (37., 55. p.), ill. Molnár M. (7. p.), Molnár O. (28. p.), Ferkodic (52. p.)

Magyarország U17–Szlovákia U16 hosszabbítás után 2–3 (1–0, 1–1, 0–1, 0–1)
Gól: Auer O. (2. p.), Cseh I. (30. p.), ill. Kremnicky (23. p.), Ondris (41. p.), Strbák (63. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email