22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: házibajnokság a Kárpáti Farkasoknál

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: házibajnokság a Kárpáti Farkasoknál

Négy fordulóból álló házibajnokságot indít a Kárpáti Farkasok az U12-es korosztálynak, annak érdekében, hogy a jégkorongozópalánták minél több minőségi meccset tudjanak játszani, így minél többet fejlődjenek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Október 27-én, a haloweeni fordulóval indul útjára a Kárpáti Farkasok négyfordulós házibajnoksága, melyet azért hirdetett meg a klub, hogy a mindennapos egyesületi munka mellett minél több minőségi meccset tudjanak játszani a gyermekek.

A koronavírus-járvány miatt kevés nemzetközi meccsen, külföldi tornán tudtak pályára lépni az érdi jégkorongozók, és a magyar bajnokság önmagában nem elég ahhoz a fejlődéshez, amit szeretne elérni a klub, ezért hívta életre ezt a többalkalmas sorozatot.

Az U12-es korosztály számára meghirdetett tornán minden fordulóban minimum negyvennégy, maximum ötvennégy játékosra lesz szükség. A csapatok edzői a játékosokat „draftolják”, azaz kiválasztják, így garantált, hogy hasonló erejű csapatok csapnak össze egymással és arra is nagy az esély, hogy a játékosok minden fordulóban más csapattársakhoz csatlakoznak.

Bár minden tornán a csapat teljesítménye alapján hirdetnek eredményt, a játékosok külön gyűjtik a pontokat, így kiderül, kik voltak a legeredményesebbek az egyes fordulókon.

A Kárpáti Farkasok házibajnokságán négy csapat vesz részt és mindenki játszik mindenkivel: egyszer húszperces mérkőzés keretében, nagypályán, csapatonként 11+1 játékossal rendezik a parharcokat.

Az első tornát október 27-én, szerdán 18 és 21 óra között tartják az Érdi Jégcsarnokban, majd decemberben lesz a Mikulás, februárban a farsangi, áprilisban pedig a húsvéti forduló.

Bővebb információ itt.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email