22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: cselek és meccsfejlődés – háromnapos összetartás a Kárpáti Farkasoknál

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: cselek és meccsfejlődés – háromnapos összetartás a Kárpáti Farkasoknál

Háromnapos összetartást tart október végén az U16-os és U18-as korosztály játékosainak a Kárpáti Farkasok. Az esemény fő célja, hogy a jégkorongozók minél magasabb színvonalú felkészítésben részesüljenek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A klub idén először indított csapatot az U18-as és U16-os korosztályban. Utóbbiak nagyratörő célokkal vágtak neki a bajnokságnak, melyben egyelőre veretlenül haladnak, pedig egyik meccsüket sem tudták teljes kerettel lejátszani, hiszen sokan ebből a korosztályból játszanak fel az U18-asok osztrák selejtezőjébe is.

Mint a klub honlapján megjelent, a bajnokság kihívásai mellett szerveznek egy összetartást az őszi szünetre, ahol három napon keresztül tartják meg a Skills & Games Development Camp-et, ahol már a következő szezonra is szeretnék felkészíteni a jégkorongozókat.

A Kárpáti Farkasok várja a 2005-ös, 2006-os és 2007-es születésű jégkorongozók jelentkezését az office@karpatifarkasok.hu címen.

Az U18-as foglalkozásokat Fekecs Norbert, az U16-ost David Minárik vezető- és skill edzők tartják.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email