22_03_29_erdmost_nincskep

Januárban indul az úszóbérletek sorsolása

22_03_29_erdmost_nincskep

Januárban indul az úszóbérletek sorsolása

Az Ifjúsági Önkormányzat harmadik alkalommal is elindította a sportolást népszerűsítő kezdeményezését: idén is úszóbérletekkel járulnak hozzá az érdi általános iskolások egészségéhez. Az Érd Aréna ezúttal is kísérőbérletekkel támogatja a fiatalok törekvését.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Ifjúsági Önkormányzat idei első sajtótájékoztatóján jelentették be a diákreferensek az úszóbérlet-sorsolás menetét. Minden hónap 20-25. között sorsolják ki a bérleteket a jelentkező érdi általános iskolás diákok között, majd pedig minden hónap 30-ig juttatják el azokat az iskolákba – tudtuk meg Apáti Zsófiától az Ifjúsági Önkormányzat sport- és egészségügyi referensétől.

– Ebben az évben 500 ezer forintot különítettünk el a bérletek megvásárlására a költségvetésünkben. A program tavaly rendkívül sikeres volt, ekkor 91 bérlet talált gazdára. Reméljük, hogy idén még nagyobb lesz az érdeklődés, ezúttal 100 bérlet vásárlását javasoltuk a költségvetési ülésünkön. Köszönjük az együttműködést Zólyomi Ádámnak, és azt, hogy az Érd Aréna további 100 kísérőbérletet biztosított a programunkhoz – ismertette a tájékoztatón Varga Dorina diákalpolgármester, sajtóreferens.

Zólyomi Ádám, az Érd Aréna létesítményvezetője elmondta, hogy idén is örömmel támogatták az Ifjúsági Önkormányzat kezdeményezését.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is megkeresett minket az Ifjúsági Önkormányzat, hogy támogassuk a kezdeményezésüket. Ennek örömmel teszünk eleget, ezúttal 100 db családi úszóbérlettel járulunk hozzá a programhoz – emelte ki a létesítményvezető.

A bérleteket az iskolák titkárságán lehet majd átvenni minden hónap 30-tól.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email