22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét Magyarok Vására a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét Magyarok Vására a főtéren

Másfél év kihagyás után ezen a szombaton ismét megrendezi a Magyarok Érdi Vásárát az Éltető Értékeinkért Egyesület. Venczel Ilonával, az egyesület egyik tagjával arról beszélgettünk, mivel készülnek a szervezők, kiállítók ezen a hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A megszokottnál egy kicsit kisebb lesz ez a Magyarok Érdi Vására, de ami a kínálatot illeti, abban nem lesz változás: ugyanazok a sajtékészítők, húsosok, kézművesek jönnek, akik eddig is. Sőt, lesz egy-két újdonság is, többek közt érkezik egy selyemfestő, és ahogy már megszokhattuk, lesz gyermekjátszó is. Amiből kevesebb lesz, az a fellépő – árulta el Venczel Ilona.

Mint elmondta, nem volt nehéz újraindítani a rendezvényt, ugyanis a másfél év kényszerű kihagyás ideje alatt is kapcsolatban álltak a fellépőkkel és az árusokkal is, a lakosság pedig már nagyon várta, hogy ismét lehessen Magyarok Érdi Vására.

A vírusveszély miatt az árusok szellősebben állítják majd fel a standjukat, és hogy ne legyenek egyszerre olyan sokan, kevesebb lesz az élő produkció, illetve előadás. Tárnokról érkezik a Tanya Banda, ők a nap folyamán két alkalommal muzsikálnak majd, és felhangoznak majd bukovinai székely népdalok is.  

Venczel Ilona elárulta azt is, hogy nagyon szeretnék megrendezni karácsony előtt is a Magyarok Érdi Vásárát – ez a vírushelyzet és a központi intézkedések ismeretében dől majd el, de a szándékon semmiképp sem múlik.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email