22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen volt Tárnok 2021-es éve

22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen volt Tárnok 2021-es éve

Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere az elmúlt esztendő számos fejlesztéséről számolt be az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában. Elmondta a műsorban, hogy nagyon sok mindent sikerült megvalósítaniuk azok közül, amit elterveztek és a 2022-es esztendő is eseménydús lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Lukács László polgármester elmondta, hogy nagy súly nehezedett az egészségügyi és szociális ellátásra, de úgy érzi soka tudtak segíteni az orvosoknak és a lakosságot is tudták segíteni a nehéz időkben. Ezen kívül komoly fejlesztést hajtottak végre az Egészségházban is, így például leaszfaltozták a parkoló területét.

Folyamatban van a bölcsődei fejlesztés és tavaly átadták az új óvodát is, és megújul a közétkeztetés is, többek között a kis iskola konyháját is felújították. Változott a kis iskola környezete is, megszépült az udvar és egy szülő várót is kialakítottak, sőt a parkoló rész is változott. Ami a nagy iskolát illeti, műanyag kézilabdapályával bővült és a tornaterem teljesen megújult.

Történtek fejlesztések az utak kapcsán is, egy utat aszfaltoztak újra, ez a Kopolya utca, és a Dózsa György út nagy része is megújult, továbbá a Dózsa György út és a 7-es út kereszteződésében a körforgalom is elkészült valamint több helyen is súlykorlátozást vezettek be. Hozzátette, a tavasz folyamán 20 utcát fognak újraaszfaltozni.

Lukács László kiemelte még a 2021-es esztendő kapcsán a lime-ok bevezetését, a biológiai szúnyoggyérítést és megemlítette a Milák Kristóf tiszteletére létrehozott díjat is.

 

Lukács László bővebben itt beszél a 2021-es évről.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email