22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a Kós jelöltjeit

22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a Kós jelöltjeit

Szeptember 27-én újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a négy érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Máthé Szabina, a Kós diákpolgármester-jelöltje

Máthé Szabina már tizenhét éve él Százhalombattán családjával, az általános iskolát ott végezte, majd Érdre került a Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolába, ügyvitel szakra. A diákpolgármester-jelölt lapunknak elmondta, közel áll hozzá a kommunikáció, a későbbiekben rendezvényszervezéssel szeretne foglalkozni, azon belül is esküvőszervező szeretne lenni. Szabina vidám, nyitott, érdeklődő személyiségnek tartja magát, egyszerre több dologgal szeret foglalkozni. Ahogy azt lapunknak elmondta, szabadidejében is különleges hobbiknak hódol, kilenc éve néptáncol, mellette pedig a lovaglás során talál egy kis nyugalmat, az állatok nagyon közel állnak hozzá. A néptánccal komolyabban is foglalkozik, fesztiválokra, versenyekre jár, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is örömmel fogadják a tánccsoportot. 
– A tánc során fontos a csapatjáték, oda kell figyelnem csapattársaimra. A lovaglásnál is hasznos ez a képesség, hiszen ott is csapatban edzünk, dolgozunk együtt, így alkalmazkodnom kell a többiekhez. Ezt a sportból jól el tudtam sajátítani és a mindennapi életben, az iskolában is kamatoztatni tudom, szerintem a csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg is így érzi – emelte ki a diákpolgármester-jelölt, akinek főként társai javasolták eleinte, hogy vágjon bele, de hamar rájött, hogy közel állnak hozzá az ezzel járó feladatok és szívesen színesítené a helyi diákéletet.
Szabina ezen a nyáron egy hónapos szakmai gyakorlatát töltötte, de jövő nyárra egy hosszabb utazást tervez, addig pedig az előtte álló kihívásokat és feladatokat sorolta lelkesen. Mint mondta, össze kell fognia a csapatát a kampányidőszakban, a következő hetek az összecsiszolódásról szólnak majd és arról, hogy minél több felületen megmutathassák magukat és elmondhassák, mit szeretnének tenni azért, hogy mind az iskolák között, mind az iskolájukon belül összetartóbb legyen az érdi diákság.

A Kós diákképviselő-jelöltjei:

Tóth Boglárka

Tóth Boglárka vagyok a Ifjúsági Önkormányzat egyik képviselőjelöltje. 16 éves vagyok és Érdi lakos. Az ÉSZC Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolájába járok. A Moyra Budaörs Handball egyesületnél kézilabdázom a Felnőtt és az Ifiúsági csapatban, élsportolói szinten. A szabadidőmben olvasok és festek. Az lenne a célom, hogy az emberek művelődjenek és hogy társasági emberré váljanak. Ha engem választotok képviselőnek akkor segítek minél színesebb programok szervezésében.

Oláh Csilla

A nevem Oláh Csilla az Ifjúsági Önkormányzat egyik képviselőjelöltje. Az ÉSZC Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolájába járok. A Delta RSE-ben röplabdázok Érden. A röplabda egy csapatsport, ahol a csapattagok együtt játszanak, tehát együtt kell működniük. Én szeretném, hogy az Érdi diákok is együttműködjenek és segítsék egymást. Több közös szórakoztató programot  szerveznék, ahol megismerhetitek egymást. Többek között versenyeket, amelyek során a diákok megmutathatják tudásukat egyénileg, vagy csapatban. 
Ha tetszett a bemutatkozóm szavazz rám!

Bosnyák Cintia

Bosnyák Cintia vagyok az Ifjúsági Önkormányzat egyik képviselőjelöltje. 16 éves vagyok, Tárnokon élek és az ÉSZC Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolájába járok közszolgálati ügyintéző szakra. Szabad időmben 4 éve táncra járok. Ezen kívül szeretek kutyát sétáltatni a szabadban. Észre vehető hogy nagyon sok szemét van, ezért szeretnék környezettudatosságra serkentő programokat, mint pl. a szemétszedés, is szervezni. Célom hogy az érdi iskolák diákjai jobban megismerjék egymást, és összetartóbbak legyenek.

Veress Attila

Veress Attila vagyok az Ifjúsági Önkormányzat egyik képviselőjelöltje.16 éves vagyok Százhalombattáról jöttem és az ÉSZC Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolájába járok, közszolgálati ügyintéző szakra. Szabad időmben edzek, fényképezek és ha van rá lehetőségem akkor elmegyek szemetet szedni, hogy tisztábbá tegyem a környezetem. Célom, hogy egyszer újra tisztává tegyem a világot. Ezért jelentkeztem képviselőnek, hogy több embert is rá tudjak venni, hogy segítsenek szebbé tenni városainkat. Hogyha engem választotok meg képviselőtökké, akkor minden erőmmel azon leszek, hogy szebbé tisztábbá és egészségesebé tegyem városunkat.

Jekli Csenge

Jekli Csenge vagyok az Ifjúsági Önkormányzat egyik képviselőjelöltje. Az Érdi Kós Károly Szakközépiskola és Szakgimnázium kereskedő szakára járok. Hobbiszinten műkörmözéssel foglalkozom. 2 évig lovagoltam. Nagyon szeretek a barátaimnak közös programokat szervezni és az iskolai rendezvények lebonyolításában is rendszeresen részt veszek. Szavazzatok rám!  

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email