22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is keresik a kedvenc érdi vállalkozásokat

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is keresik a kedvenc érdi vállalkozásokat

Az Érd és Környéke Ipartestület az önkormányzattal közösen a helyi vállalkozások elismerésére hagyományteremtő jelleggel tavaly meghirdette az „Érd Város Legjei” címet. A nagy sikerre való tekintettel idén is az érdiek segítségével keresik a kedvenc vállalkozásokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Környéke Ipartestület eredetileg a makro- és kisvállalkozók segítésére jött létre, de az utóbbi években már egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is. Jelenleg Érden közel 13.000 vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket. 

A virilista hagyományt 1996-ban, az országban elsőként Sopronban élesztette újjá a Kereskedelmi és Iparkamara, így kívánta megköszönni a legnagyobb adózóknak, hogy kiemelkedően veszik ki részüket a közterhek viseléséből. A hagyomány azóta is virul, és városunkban is rendszeresen köszöntik a helyi vállalkozókat, akik igaz; többnyire kis- és középvállalkozók, de nagyban hozzájárulnak Érd bevételeihez azzal, hogy helyben vállalkoznak. 

Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület korábbi ügyvezető igazgatója, jelenleg tanácsadója az ÉrdMostnak elmondta, szeretnék idén jutalmazni az érdi székhellyel rendelkező és itt is működő vállalkozások között a legkedveltebb vendéglátóhelyet, a  legkedveltebb szolgáltatót, valamint a legkedveltebb kereskedést/kereskedőt. Szavazni a Facebookon a „VegyélÉrdit” csoportban lehet mindhárom kategóriában 2021. december 27-én éjfélig!

Keresik továbbá az év legszebb lakóházakat is (olyanok jelentkezhetnek a saját ingatlanjukról készült fotókkal, akik 2021-ben kapták meg a használatbavételi engedélyt). A jelentkezéseket a  szavazas@erdmediacentrum.hu címre várják 2021. december 31-ig. A legszebb portákat az Ipartestület és a Médiacentrum közösen bírálja el, minden esetben elismerő oklevél jár a díjazottaknak, akikkel az Érdi Újság és az Érd TV is interjút készít. 

Hallgassa meg a Bumdáskenyér interjúját Csóli Csabával, az Érd és Környéke Ipartestület tanácsadójával!


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email