22_03_29_erdmost_nincskep

Hogyan lehet matekból edzeni?

22_03_29_erdmost_nincskep

Hogyan lehet matekból edzeni?

Könnyen, ha van hozzá kellő motiváció és türelem, na meg egy jó kis matek edző. A Parkvárosi Közösségi Házban szombaton újra találkozni lehet eggyel, aki elkalauzol minden diákot a sikeres matekfelvételi-vizsga labirintusában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Irány a gimi címen jelent meg Tóth Eszter „matek edző” könyve, amit január 12-én, szombaton 14 órakor újra bemutatnak a Parkvárosi Közösségi Házban. De ne csak könyvbemutatóra számítsanak az érdeklődők, lesz ugyanis feladatmegoldás, a szerző beszél majd a tipikus hibákról, és személyre szóló tanácsot ad, kinek mit érdemes gyakorolnia a felvételiig hátralevő egy hét alatt.

Maga a könyv sem egy hagyományos feladatmegoldós könyv. Az Irány a gimi szórakoztatva, különböző tipikus felvételi feladatokat bemutatva próbál olyan új tippeket és stratégiai módszereket nyújtani, amelyek eloszlatják a matekfelvételivel kapcsolatos félelmeket. 

Tóth Eszterről pedig a legérdemesebb azt tudni, amit a diákjai mondanak róla: hogy egyszerűen magyaráz, hogy a segítségével már nem halálos tantárgynak veszik a tanulók a matekot, hogy a gyomrukból eltűnt a görcs, és ami a helyébe lépett az az önbizalom, amivel elhiszik magukról, hogy igenis meg lehet érteni a matekot.

Szóval mindenkinek, aki matekfelvételi előtt áll, irány a Parkvárosi Közösségi Ház szombaton 14 órakor!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email