22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 11.27-28.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 11.27-28.

Kemény mérkőzések, csaták várnak a térség sportegyesületeire az előttünk álló hétvégén. Az NB III-as Érd labdarúgói dobogóshoz, a Delta röplabdázói pedig az éllovashoz látogatnak, míg a Kőrösi férfi kézilabdázói csúcsmeccset vívnak Cegléden a megye kettőben, de szinkronúszó verseny is lesz Érden.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

Két kemény mérkőzés vár a térség NB-s labdarúgócsapataira a hétvégén, hiszen a Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában a kieső helyen álló Budaörs az éllovas Vasas SC vendégeként lép pályára november 28-án, 17 órától az Illovszky Rudolf Stadionba, míg az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában, november 28-án, 13 órától a nyolcadik helyezett Érdi VSE a tabella harmadik helyén tanyázó VLS Veszprém vendége lesz.

Merkantil Bank Liga NB II, 18. forduló
11.28., 17.00:
Vasas SC–Budaörs
NB III, Nyugati csoport, 19. forduló
11.28., 13.00:
VLS Veszprém–Érdi VSE

KÉZILABDA

„Csúcsrangadót” rendeznek a Pest megyei férfi kézilabda másodosztályban, ahol a 11. fordulóban a kilenc mérkőzés után továbbra is százszázalékos listavezető érdi Kőrösi KDSE november 27-én, 18 órától a nyolc győzelemmel és egy vereséggel második helyezett Ceglédi KKSE II-Abony vendégeként lép pályára.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 11. forduló
11.27., 18.00:
Ceglédi KKSE II-Abony–Kőrösi KDSE

RÖPLABDA

Az éllovas és még hibátlan Tatabányai RSE vendégeként folytatja szereplését a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a sereghajtó Delta RSE Érd november 27-én, 17 órától. Dömötör-Mátrai Beáta együttese a nyári változások után még az összeérés szakaszában tart és öt mérkőzés után öt vereséggel áll a tabella hetedik, utolsó helyén, egy pontot szerezve. Ezzel szemben a TRSE eddig makulátlan mérleggel rendelkezik, hiszen hat sikeréből négyet 3:0-ra, kettőt 3:1-re nyert, így vezeti a bajnokságot. A felek egyébként a nyitófordulóban már találkoztak egymással, amikor a tatabányaiak 3:0-ra nyertek Érden.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport, 6. forduló
11.27., 17.00:
Tatabányai RSE–Delta RSE Érd

BÍRKÓZÁS

Az Érdi Spartacus SC három női brikózója, Baljer Roxána, Kaszás Elza és Kaszás Lilla is szőnyegre lép a hétvégén a KASI által rendezett kadet női országos bajnokságon, míg Berta Mike 67 kilogrammban az Egerben rendezendő egyetemi országos bajnokságon lesz érdekelt.

SZINKRONÚSZÁS

November 27-én és 28-án idén már kilencedik alkalommal rendezi meg az Aquatic Kupa szinkronúszóversenyt az ÉRD Arénában az Aquatic Szinkronúszó Egyesület. A kétnapos viadalon a járványhelyzet miatt szurkolók csak korlátozott létszámban vehetnek részt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email