22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfő délelőtti közlekedési dugók térségünkben

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfő délelőtti közlekedési dugók térségünkben

Az eső és a szürkeség is szerepet játszhat abban, hogy hétfőn délelőtt meglehetősen nehézkes a közlekedés a Dél-budai régióban. Vezessenek óvatosan!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az M0-s autóút déli részén, az M5-ös felé, a Hárosi Duna-hídon baleset történt. A halásztelki kijárat előtt több jármű vesztegel a külső sávban, mellettük csak két szűk sáv használható, ez okozza a lassulást.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 82-es km-nél keresztbe fordult egy autó. Jelenleg áll a forgalom. Aki teheti, Tatánál az 1-es főúton, vagy dél felé a Kocs – Nagyigmánd útvonalon kerülhet.

Az M7-es autópályán, Budapest felé Érd előtt a 19-es km-nél egy baleset miatt a külső- és a leálló sávot is elkerítették, ezért lassult le a sor.

A 2-es főúton, Dunakeszi közelében árokba hajtott egy autó. A 16-os km-nél a fél útpályát lezárták.

Erős a forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon. Lelassult az előrejutás az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé, a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, és a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharasztinál.

Az M0-s autóúton is zsúfoltságra készüljenek az M1-es autópálya felé, a Csepeli pihenőtől a Hárosi Duna-hídig, illetve az autóút északi részén a a 11-es főút felé a Megyeri-hídon.

Az M7-es autópályán Érdnél lassabb a tempó a főváros felé.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a határátkelő kilépő oldalán, Ausztria felé az erős forgalom és a fokozott határellenőrzés miatt 2-3 km-es a kilépésre várakozó kocsisor hossza. A várakozási idő több, mint fél óra is lehet.

További cikkeink

A V.É.D. (Városunk Érdekében Dolgozunk Egyesület) színeiben indul a képviselői székért, ám függetlenként mérkőzik meg a polgármesteri posztért.

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email