22_03_29_erdmost_nincskep

Hatvan műsorszám! Gálázott a Masters

22_03_29_erdmost_nincskep

Hatvan műsorszám! Gálázott a Masters

Karácsonyi gálaműsort rendezett a Masters Akrobatikus rock and roll Sportegyesület az Érd Arénaban. A rendezvényen közel 400 gyerek mutatta be az idei évben elsajátított koreográfiáját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendezvényt Simó Károly, Érd alpolgármestere nyitotta meg. A 60 műsorszám két részletben került megrendezésre: 15.00-től diósdi, tárnoki gyerekek és az Érdligeti, illetve a Gárdonyi iskola tanulói mutatták be tudásukat szüleiknek és az érdeklődőnek. A program második felében 18.00-tól a többi érdi iskolából és óvodából érkezett kis táncosok, az őrmezei Iskola tánccsoportja es a nemzetközi versenyzők szerepeltek a színpadon. Meglepetés produkcióval készült húsz szülő, akiknek Sárfy Krisztina tanította be a koreográfiát és hatalmas sikert arattak vele.

– Csodás volt látni anyukámat a színpadon és most már ő is tudja milyen érzés izgulni a produkció előtt. Tényleg tőle örököltem a tehetséget ez nem vitás! – mondta Nagy Alexandra a Rakéták és a Royal Flush csapat tagja.

A gálán minden kis és nagy Masters táncos ajándékot kapott az egyesülettől, illetve kiosztották az idei Masters Vándorkupát is. Ezt a díjat minden évben egy olyan táncos kapja, aki a sikertől függetlenül lelkesen, szorgalmasan dolgozott egész évben és bíztatta csapattársait is. 2018-ban a Masters Vándorkupát Fauszt Janka érdemelte ki. 

Sárdi Adrián, az egyesület elnöke értékelte az idei évet. Az egyesület táncosai idén is kiemelkedően szerepeltek a világversenyeken. Xpress junior nagyformációnk világkupa harmadik, majd világbajnoki második helyezést ért el. Záhony Patrik és Bradács Tamara páros formációban Európa-bajnok lett, míg junior páros kategóriában rendszeresen döntőbe táncolták magukat minden nemzetközi versenyen és így a decemberi SAP Final Kupán a világ legjobb tizenkét párosa között táncolhattak.

Felnőtt nemzetközi nagyformációban idén a Royal Flush (Masters-Tornádó) csapata Világkupa második helyezést ért el, míg a Sol Invictus (Musztáng-Masters) közös csapata világkupát nyert decemberben.

Országos szinten idén is a legjobbak közé tartozott a Masters Sportegyesület. A Jolly Joker csapata minden versenyen a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, míg az Xpress junior nagyformació és a Rakéták felnőtt kisformáció országos versenyen első, magyar bajnokságon második helyezest szerzett. A Wait for it (Tornádó-Masters) felnőtt nemzeti kisformáció szintén magyar bajnoki ezüstérmes lett. Ebben a csapatban táncol Szécsényi Vanessa is az egyesület egyik edzője, aki méltó példaképe tanítványainak.

2019-ben a fiatalabb generációk versenyeztetésére is több hangsúlyt fektetnek majd, a gyermek korosztályok lesznek előtérben. Készülnek már az új koreográfiák, januártól indul a felkészülési időszak a tavaszi versenyszezonra, ahol a Masters SE táncosai ismét bizonyíthatnak majd.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email