22_03_29_erdmost_nincskep

Hat top tábor, amire még lehet jelentkezni

22_03_29_erdmost_nincskep

Hat top tábor, amire még lehet jelentkezni

A legjobb táborok jó része már betelt, viszont a szülők tizede a nyári szünet kezdetén kezd el tábort keresni. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál. Alább összegyűjtötték a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amikre még lehet jelentkezni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyári manótáborok ovisoknak és kisiskolásoknak – napközis!
Családias környezetben kis csoportlétszámú táborokban hetente más-más tematikával várják az ovisokat és a kisiskolásokat. Választható kézműves, mesehősös, boszis és varázslós, kalózos és kishableányos, lovag- és hercegnőképzős, sőt cirkuszi téma is. Minden hétre jellemző a sok játék, társasozás és kézműveskedés.
Ár: 26 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

Balatoni Kalandtábor – ottalvós!
Gyermekünk eltölthet egy fantasztikus hetet a Balatonon! Programok széles választéka várja a táborozókat: kincsvadászat, íjászat, katasztrófahelyzet elhárítás, óriás labirintus, erőpróbák, látogatás tanyán, számháború, sátor készítés, falusi akadálypálya, tábortűz, éjszakai bátorságpróba, stb.
Ár: 65 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

Fotóstábor tinédzsereknek a 16. kerületben – napközis!
A leírás alapján a tábor végeztével jobb képeket készíthetünk, akár már a mobilollal is! Ha szívesen készítene gyermekünk átlagos, sótlan képek helyett megragadó, különleges, képeket, ha érdekli a fényképezés, szívesen könnyedén, interaktívan szeretne megismerni az alapokkal, ez a tábor az, amit keres!
Ár: 39 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

Katonai tábor Alsónémedin – ottalvós!
Katonai tábor kifejezetten gyerekeknek, teljes ellátással! Indítanak 1 hetes és 1 hónapos turnusokat is. Az egyhetes turnusok gyakorlatias képzés során betekintést engednek a katonai életbe, amíg az 1 hónapos képzés során mind elméleti, mind gyakorlati képzésben részt vesznek a gyerekek, ahol elsajátíthatják a „katonai alaptan” elnevezésű tankönyvben összegyűjtött alapokat.
Ár: 35 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

Hunnia tábor – ottalvós!
A Hunnia táborban gyerekek és felnőttek egyaránt a sok játék, sport mellett egy kis történelmet is tanulnak. Számháborúban, éjszakai bátorságpróbán és egy törzsi csatában vehetnek részt. Beszélgetünk őseinkről, akikre máig büszkék lehetünk. Megismerkednek a hagyományos magyar harcművészet, a baranta elemeivel és gyakorolhatják. Kézműves foglalkozások keretében maradandót alkotnak. Népi játékokat tanulhatnak. Elsajátíthatják a magyar néptánc lépéseit egy vidám zenés estén.
Ár: 38-48 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

Rajzfilmes tábor – napközis!
A táborban a gyerekek elkészíthetik saját rajzfilmüket! Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat Rajzfilmes táborukba. A résztvevők megismerik a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, valamint a dinamikus, mozgatás módszereit. Az elkészült munkákat pendrive-on hazavihetik. A tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartanak a rajzfilmkészítés folyamatairól.
Ár: 48 000 Ft – Részletek és jelentkezés itt!

A fenti táborokon kívül közel 1000 táborturnus elérhető még a Táborfigyelő portálon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email