22_03_29_erdmost_nincskep

Gyűlik a pénz a Szikra táborára

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyűlik a pénz a Szikra táborára

662 ezer forint gyűlt össze a Civil Licit érdi jótékonysági közösségi oldalon a Szikra Tehetséggondozó Egyesület javára. Ez az összeg hozzájárul ahhoz, hogy táborozni vigyék az autista gyerekeket. Zádori Henrietta, az egyesület elnöke az ÉrdFM 101.3-nak elmondta: pályázati forrásra nem számíthatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az adjukössze.hu honlapon szintén gyűjtenek a Szikra nyári tábora javára, ott mostanáig 1,3 millió forint folyt be. Körülbelül háromszázezer forint hiányzik még ahhoz, hogy a tábort megrendezhessék.

– Az összeg vagy így, vagy úgy, de meglesz, ez már tisztán látszik – mondta Zádori Henrietta, hozzátéve: most kezdődik a valódi szervezőmunka, ami nem lesz egyszerű, már csak azért sem, mert eredetileg 60 gyermekkel számoltak, de már 75-en jelentkeztek.

Cégek, alapítványok is hozzájárultak adományaikkal a tábor megvalósításához, és minél többen segítenek, annál több elképzelést valósíthatnak meg. Csak az önkéntes támogatásokra számíthatnak, mivel pályázatokon nem tudnak indulni: tavaly rengeteget pályáztak, de sehol nem nyertek, idén pedig nincs megfelelő kiírás. Zádori Henrietta elmondta: írtak az Emmi-nek és az Oktatási Hivatalnak is, de nem kaptak tőlük támogatást.

„Ha mi nem teremtjük meg, senki nem fog segíteni” – hangsúlyozta. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email