22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: továbbra is katonásan, kikapott az éllovastól a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: továbbra is katonásan, kikapott az éllovastól a 5 Stars

Egymást váltogatja győzelem és vereség az NB II Nyugati csoportjában szereplő 5 Stars Érdi VSE-nél, amely a bajnokság nyolcadik körében a még hibátlan Haladás VSE II vendégeként szenvedett 11–3-as vereséget.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem kapott ki kétszer egymás után, de nem is nyert meg két egymást követő meccset a 5 Stars Érdi VSE futsalcsapata, amely a nyolcadik fordulóban a mind a hét eddigi találkozóját megnyerő Haladás VSE II-höz látogatott Szombathelyre.

Bár már több játékos is visszatért az érdiekhez, Varga László több húzóemberére sem számíthatott a vasi székhelyen. Ennek ellenére a vezetést Pintér Olivér révén már a második percben megszerezték a vendégek, akik viszont nem örülhettek sokáig, hiszen egy perccel később a Haladás egyenlített. Aztán nagyon belejött, hiszen a 27. percig nyolcat rámolt Gonda Gergő kapujába, amely után még Pintér Dominik és Szabó István próbálta visszahozni a 5 Starst, de a hajrában végül kiütéses, 11–3-as vereséget szenvedtek az érdiek.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 8. forduló
Haladás VSE II–5 Stars Érdi VSE 11–3 (6–1)
Gól: Gerencsér (3., 13. perc), Sipos G. (9. p.), Vatamaniuc-Bartha (12., 16. p.), Nagy K. (16. p.), Horváth N. (26., 40. p.), Németh B. (27., 36. p.), Kovács M. (33. p.), ill. Pintér O. (2. p.), Pintér D. (27. p.), Szabó I. (31. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email