22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: őrült meccset bukott a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: őrült meccset bukott a 5 Stars

Hazai pályán 6–4-es vereséget szenvedett a REAC-SISE együttesétől a 5 Stars Érdi VSE NB II-es futsalcsapata a Nyugati csoport 13. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idei utolsó hazai mérkőzésére készült a másodosztály tizedik helyén álló 5 Stars Érdi VSE, amely a 13. fordulóban az élmezőnyhöz tartozó REAC-SISE-t látta vendégül az ÉRD Arénában.

Varga ’Zenga’ László együttese jól is kezdte a mérkőzést, hiszen a korai kétgólos hátrány ellenére Horváth Tamás duplájával az első félidő első felében tartotta a lépést a fővárosiakkal (2–2). Ezt követően a szünetig viszont a vendégek háromszor is bevették Kertész Ferenc kapuját és 5–2-es előnnyel fordultak.

A második játékrészben aztán Gáspár Tibor és Horváth Tamás újabb találataival egy gólra zárkóztak az érdiek (4–5), de az egyenlítés már nem jött össze a hátralévő tizenhárom percben. Sőt, a REAC megint betalált, kialakítva ezzel a 6–4-es vendégsikert.

– Rúgtunk öt vagy hat kapufát, ha csak a fele bemegy, akkor már mi nyerünk. Sajnos ma nem volt szerencsénk. Öt kettővel fordultunk, de akkor sem játszottunk rosszul. Sajnos külső körülmények miatt lett ilyen nagy a különbség, de amúgy nem volt ekkora különbség. Azt kértem a játékosoktól, hogy ugyanabban a felfogásban menjenek tovább a második félidőben is és ha az a külső körülmény megváltozik, vissza tudunk jönni a meccsbe. Ez öt négynél realizálódott is, utána viszont egy hibából megkaptuk a hatodikat és az ellenfél beállította a végeredményt

– értékelte a mérkőzést a 5 Stars Érdi VSE vezetőedzője, Varga László.

A 5 Stars legközelebb december 18-án, pénteken lép pályára 20.30-tól, amikor a TFSE-Szertarsport.hu vendége lesz a 14. fordulóban.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 13. forduló
5 Stars Érdi VSE–REAC-SISE 4–6 (2–5)
Gól: Horváth T. (4., 11., 27. perc), Gáspár T. (26. p.), ill. Horváth K. (2. p.), Kiss T. (4. p.), Kollár Zs. (11., 18. p.), Pálmai (14., 31. p.)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email