22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: megvan az első hazai siker!

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: megvan az első hazai siker!

A hetedik fordulóig kellett várnia első hazai győzelmére a 5 Stars Érdi VSE futsalcsapatának, amely az NB II Nyugati csoportjában az ÉRD Arénában múlta felül a PEAC-ot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szigetszentmiklós, a TFSE és az ELTE-BEAC elleni hazai vereségek mellett idegenben már kétszer is győzött Varga László együttese, amely a REAC-SISE ellen Csömörön, illetve Tihanyban diadalmaskodott.

A hazai mérlegen azonban volt mit javítaniuk Pintér Dominikéknak, arról nem is beszélve, hogy legutóbb csúnya, 11-2-es pofonba szaladt bele a rendkívül tartalékos 5 Stars az ELTE ellen.

Ezúttal viszont már többen is visszatértek a csapatba, amely remekül is kezdett, miután a harmadik percben Pintér Dominik és Horváth Tamás is eredményes volt (2-0). De a jó kezdés nem jelentett szinte semmit, hiszen a baranyai rivális a 11. percre egyenlített, a szünet előtt pedig a vezetést is megszerezte (2-3).

A térfélcsere után azonban Gonda Gergő lehúzta a rolót a hazai kapuban, miközben Horváth Tamás szűk fél óra játék után egyenlített, az utolsó tíz percben Pintér Dominik pedig még kétszer eredményes volt, így egy mesterhármassal és egy duplával végül 5-3-ra győzött a 5 Stars Érdi VSE.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 7. forduló
5 Stars Érdi VSE-PEAC 5-3 (2-3)
Gól: Pintér D. (3., 32., 36. perc), Horváth Tamás (3., 29. perc)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email