22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: egyelőre kérdéses a 5 Stars jövője

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: egyelőre kérdéses a 5 Stars jövője

Mint beszámoltunk róla, kieső helyen végzett a futsal NB II Nyugati csoportjában a 5 Stars Érdi VSE. Mint Kajdy György, a 5 Stars SE elnöke az Érdmost.hu-nak elmondta, bíznak benne, hogy maradhatnak a másodosztályban, de az Érdi VSE-vel való együttműködés vélhetően megszűnik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Ez még nem dőlt el véglegesen, mert a hónap végéig kell nyilatkozniuk a feljutó helyen végzőknek, hogy vállalják-e az NB II-t. Ez körülbelül egy hónap, míg realizálódik”

– válaszolta Kajdy György, a 5 Stars SE elnöke arra a kérdésünkre, marad-e a másodosztályban az alsóházi rájátszás utolsó előtti, kieső helyén végző együttes.

„Ugyanakkor történtek más változások is” – tette hozzá Kajdy György, kifejtve, jómaga távozik az Érdi VSE U17-es csapatának edzői pozíciójából, illetve a 5 Stars SE és az Érdi VSE közötti együttműködési megállapodás is megszűnik.

„Mindkettő közös megegyezéssel ezen a héten lezárult. Megmondom őszintén fizikálisan nagyon sok volt nekem, ezért Novák Ferenccel (Az Érdi VSE ügyvezető elnöke – a szerk.) úgy döntöttünk teljes egyetértésben, hogy elválnak útjaink, de a jó kapcsolat megmarad”

– fogalmazott Kajdy György, aki elmondta azt is, tárgyalásokban áll a 5 Stars SE jövőjével kapcsolatban, hiszen még egy hónap szükséges ahhoz, hogy eldöntsék, vállalják-e a regionális bajnokságot és ha igen, akkor milyen játékosállománnyal.

Kajdy György azonban nem tartja kizártnak, hogy az egyesület a környéken marad, hiszen az Érdi VSE-vel való együttműködés előtt például Törökbálinton játszották meccseiket.

A 5 Stars SE elnöke a szezonnal kapcsolatban elmondta, nagy érvágás volt az együttesnek, hogy fia, Kajdy Tamás külföldi munkalehetőség miatt nem tudott részt venni az egyesület mindennapjaiban.

Mint Kajdy György kiemelte, a folyamatosan változó keret nagyban meghatározta a 5 Stars teljesítményét, hiszen közel 40 játékos lépett pályára az együttesben.

„Ahogy a fiam külföldre ment dolgozni, azzal egy olyan kohéziós erőt vesztettünk, amit nem tudtunk pótolni. Nem csak mint kapust, mert a játékosokkal, a szövetséggel és az Érdi VSE-vel való kapcsolatot ő tartotta kézben. Ez sajnos egy kicsit megroppant és a covid is hozzájárult, hogy így alakult a szezon” – fűzte hozzá Kajdy György, hangsúlyozva, a csapat jövője vélhetően július elején dőlhet el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email