22_03_29_erdmost_nincskep

Frissen sül a farsangi fánk

22_03_29_erdmost_nincskep

Frissen sül a farsangi fánk

A diósdi gyermekek legnagyobb örömére fánksütés lesz kilenc héten át, a farsangi időszakban Diósdon a Tájházban minden szerdán délelőtt 10 órától Szűcs Anna alpolgármester szervezésével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén immár ötödik alkalommal látják vendégül az iskolás és óvodás gyermekeket fánkkal Diósdon a Tájházban a farsangi időszakban, vízkereszttől egészen hamvazószerdáig, kilenc héten keresztül minden szerdán, de a süteményből jut az idősek otthonának lakói számára is.

Mint ahogy azt Szűcs Anna alpolgármester az Érd Fm 101.3-nak elmondta, a cél a hagyományápolás és az örömszerzés mellett a közösségépítés is.

Az első adag fánk már sül, kedden későn este dagasztották, szerda reggeltől pedig elkezdték sodorni, szaggatni a 10 kiló lisztből készülő mennyei desszertet, amihez a szerevező nagymamájának receptjét használják fel már a kezdetektől.

A gyerekek pedig nagyon hálás kóstolók, észrevételük szerint a világ legfinomabb fánkja sül itt, amit házi barack és szilvalekvárral tálalnak a szervezők.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email