22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újabb vereséget szenvedett az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: újabb vereséget szenvedett az Érdi VSE

Továbbra sem állt össze az Érdi VSE játéka, hiszen Limperger Zsolt együttese negyedik edzőmérkőzését is elveszítette, miután a Ceglédi VSE 5-1-re múlta felül Koós Gáborékat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Dorogi FC, a HR-Rent Kozármisleny és a Vác FC után az ugyancsak harmadosztályú Ceglédi VSE vendégeként játszotta negyedik nyári edzőmérkőzését az Érdi VSE. Limperger Zsolt ezúttal a Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Gera D., Koós, Pallagi – Kalmár D., Szendi, Molnár D. kezdő tizenegyet küldte pályára a Pest megyei együttesek találkozóján, ahol Szendi Iván és Molnár Dániel mellett a csereként pályára lépő Juhos Jónás is próbajátékon szerepelt az érdieknél.

A mérkőzésen a hazaiak kezdeményeztek többet, melynek köszönhetően Lukács Richárd góljával kerültek előnybe, majd a fordulás után Lukács újabb góljával megduplázta a különbséget a házigazda. Erre ugyan még Gera Dávid válaszolni tudott, de a hajrában további három gólt kaptak a vendégek, akik negyedik edzőmeccsüket is elveszítették.

“Hatvan percig nagyjából két egyforma csapat játszott, de az első percben egy egyéni hiba után kaptunk megint egy gólt. Utána egyre bátrabban játszott a csapat, kettő egynél volt egy sorcserénk, az utolsó fél óra valójában értékelhetetlen volt. De én az első hatvan percből indulok ki, ami jobb volt, mint a múlt heti, viszont messze vagyunk az igazi formánktól. Minden csapatépítő jó irányba viszi a csapatot, ha mindenki belátja, mit hibázik és normálisan meg tudjuk beszélni, mit kell tenni, hogy ezek ne forduljanak elő. Nem volt ez olyan aggasztó, mint amilyennek az eredmény alapján kinézett, mert hatvan percig jobb arcunkat mutattuk”

– mondta el a mérkőzésről Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccsét július 25-én, a Balassagyarmati VSE ellen vívja az Ercsi úti Sporttelepen. Időközben a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III sorsolását is, melynek értelmében a Nyugati csoport első körében az érdiek augusztus elsején a Bicskei TC-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Ceglédi VSE-Érdi VSE 5-1 (1-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Gera D., Koós, Pallagi – Kalmár D., Szendi, Molnár D.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Kertész B., Révész A., Juhos Varga T., Kovács B., Fügedi
Vezetőedző: Limperger Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email