22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ők az Érdi VSE új igazolásai

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ők az Érdi VSE új igazolásai

Két új és három régi-új játékossal erősítette meg keretét az NB III Nyugati csoportjának előző idényében tizedik helyen végző Érdi VSE, amely még egy támadó szerződtetését tervezi.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző szezon végén Balogh Ádám, Farkas Bálint, Földesi Dominik, Kócsa Tamás, Honti Attila, Molnár Bence, Popov Patrik és Szekeres Pál is távozott Limperger Zsolt együttesétől, amely eddig öt új szerzeménnyel állapodott meg.

Az Érdi VSE-nél folytatja pályafutását a sokat megélt 25 éves belső védő, Gubacsi Zoltán, aki legutóbb a Putnokot erősítette. Az újpesti nevelésű labdarúgó pályafutása során játszott Diósdon és Szigetszentmiklóson is, emellett még utánpótláskorú játékosként a Novara Serie B-s együttesénél is megfordult, ahonnan az Újpest élvonalbeli együtteséhez tért vissza, de az NB I-ben nem tudott bemutatkozni, ennek ellenére a másod- és harmadosztályban már letette névjegyét.

Az érdiek másik új igazolása az egri nevelésű fiatal középpályás, Révész András, aki teljes pályafutását a Heves megyei székhelyen töltötte. Egerben már 15 évesen szerepet kapott a megyei első osztályban, azóta pedig az Eger SE NB III-as és megyei csapatainál is értékes tapasztalatokat szerzett.

A két ténylegesen új játékos mellett három visszatérője is akad az Érdi VSE-nek, hiszen a 24 éves középpályás, Gera Dávid Iváncsáról, a 26 éves, ugyancsak középpályás Pallagi Botond Balassagyarmatról, a 27 éves balhátvéd, Németh Gábor Vince pedig a másodosztályba feljutó III. kerületi TVE-től tér vissza korábbi sikerei helyszínére.

A tervek szerint az Érdi VSE még a támadószekciót szeretné erősíteni egy új igazolással.

Limperger Zsolt együttese harmadik nyári edzőmeccsét július 10-én, 10 órakor a Vác FC vendégeként vívja, majd az augusztusi rajt előtt még a Cegléddel és a Balassagyarmattal is megmérkőznek Kertész Ferencék.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email