22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nyílt csatában kapott pofont az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nyílt csatában kapott pofont az Érdi VSE

Jobban kezdett házigazdájánál az Érdi VSE, de a Puskás Akadémia FC második csapata szerzett vezetést, amely után a hazaiak jó százalékban használták ki lehetőségeiket, végül 6–1-re nyerték meg az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában rendezett mérkőzést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két meghatározó védőjére, Bozsoki Imrére és Fürjes Ádámra továbbra sem számíthatott Limperger Zsolt, ennek ellenére a Puskás Akadémia FC II elleni idegenbeli találkozót jobban kezdték a vendégek, akik az első percekben Koós Gábor és Kollega Krisztián révén is helyzetbe kerültek, majd egy tizenegyesgyanús esetet sem fújt be a játékvezető.

Ezt követően viszont a 13. percben a felcsútiak szereztek vezetést, amikor Magasföldi József baloldali szögletét Kocsis Barnabás fejelte a pipába, majd egy kapufáig is eljutottak, mielőtt a 29. percben Kocsis Dominik átlövése is utat talált volna az érdi kapuba (2–0).

Hiába az érdi helyzetek, 10 perccel később Magasföldi helyezett a kapuba egy baloldali centerezést (3–0).

A második játékrész még rosszabbul indult érdi szempontból, hiszen egy buktatás után büntetőhöz jutott a házigazda, melyet Magasföldi higgadtan értékesített.

Az érdiek becsülettel küzdöttek az egyenlítésért és nagy nyomást helyeztek a felcsúti kapura, de a kontrákból a vendéglátó is rendre veszélyeztetett.

Ebből előbb a 68. percben Vizler László harcolt ki és értékesített egy újabb büntetőt (5–0), majd két perccel később egy érdi elváltást kihasználva a csereként beálló Sipos Gábor lőtte ki a hosszút (6–0).

A hajrában is küzdött a becsületgólért az Érdi VSE, amely a 90. percben egy szöglet után Csiszár Zoltán révén jött össze, de ez a vendégeknek így is csak szépségtapasz volt és 6–1-es vereséget szenvedtek.

“A sok szerencsétlenség, ami végigkísér minket az most koronázódott meg, de nem lehet mindent a szerencsére fogni. Igaz, hogy nekünk is rengeteg lehetőségünk volt, de ez egy ilyen nap volt. Annyi a pozitívum, hogy lehet látni, mely játékosokra lehet számítani ősztől”

– summázta a mérkőzést Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Az első 10 perc a mi részünkről kicsit https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgpább kezdés volt, de utána tempót diktáltunk, a taktikai utasításokat a játékosok végig betartották, jó mentalitás következett a hátralévő részben. Ezt a hat egyet elcserélném több kisgólos győzelemre, de most minden a helyére került, az eredmény is a csapatjáték minősége mellé állt”

– nyilatkozta a PAFC II vezetőedzője, Nagy Ádám.

Az Érdi VSE legközelebb május 23-án, 18 órától a Balatonfüredi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 36. forduló
Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE 6–1 (3–0)
Felcsút, 80 néző. V.: Maml (Güldner, Bizderi)
PAFC II: Auerbach – Mayer (Szin, 65. perc), Kocsis B., Vita, Nahirnij – Kocsis D., Bokros Tóth B., 75. p.) – Vizler (Sós M., 75. p.) , Magasföldi, Latifi (Sipos G., a szünetben) – Gruber (Nagy Z. (65. p.)
Vezetőedző: Nagy Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Csiszár, Földesi (Balogh Á., 23. p.) – Kalmár D., Farkas B. (Molnár B., a szünetben), Kócsa, Koós (Kertész B., 82. p.), Varga T. – Kollega, Popov
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kocsis B. (13. p.), Kocsis D. (29. p.), Magasföldi (39. p., 47. p. – a másodikat 11-esből), Vizler (69. p. – 11-esből), Sipos G. (71. p.), ill. Csiszár (90. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email