220115_erdivse_gerjenisk_8

Foci: megnyerte első edzőmeccsét az Érdi VSE

220115_erdivse_gerjenisk_8

Foci: megnyerte első edzőmeccsét az Érdi VSE

Gyönyörű gólokkal győzte le 4–2-re az NB III Közép csoportjában szereplő Gerjeni SK-t az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely a téli felkészülés első edzőmeccsét játszotta az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője Borek Norbertre, Gera Dávidra, Kovács Botondra, Fürjes Ádámra, Molnár Dánielre, Németh Gábor Vincére és Szabó Richárdra sem számíthatott a téli felkészülés első edzőmeccsén, melyet a Közép csoportban 18. helyen álló Gerjeni SK ellen játszottak Bozsoki Imréék.

A házigazda így a Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Somogyi B., Révész, Pallagi, Koós, Petrezselyem – Kertész B., Kürti kezdő tizenegyet küldte pályára, akik közül Somogyi Benedek a Budaörstól, Petrezselyem Tamás Monorról, Kürti Zsolt pedig Bicskéről szerepelt próbajátékon.

A mérkőzés első perceiben még nem sikerült igazán elkapni a fonalat az érdieknek, de bő tíz perc elteltével egyre jobban belejöttek és remek megoldásokkal kerültek a gerjeni kapu elé. Az első hazai találatra sem kellett sokat várni, hiszen a 14. percben Koós Gábor harcolt ki szabadrúgást 18 méterről, enyhén balról, melyet a sértett gyönyörűen tekert a kapu jobb felső sarkába.

Nem sokkal később pedig egy baloldali beadás után Pallagi Botond a tizenhatoson kívülről, kapásból bombázott a vendégek kapujába.

Sőt, a szünet előtt háromra növelte előnyét az Érdi VSE, amikor a Koós Gábor által elvégzett szabadrúgásra Csiszár Zoltán érkezett középen és könnyedén pofozta a labdát a kapuba (3–0).

A fordulás után kissé alábbhagyott a felek lendülete, de a Gerjennek összejött a szépítés, amikor egy jobboldali beadás után Cseh Tibor vette be a szünetben Kertész Ferencet váltó Kondor Tamás kapuját. Alig négy perccel később pedig szintén egy jobboldali beadás után a menteni igyekvő Bozsoki Imre nem tudott felszabadítani, a labda pedig a kapuban kötött ki (3–2).

A hajrában viszont a gerjeni egyenlítés helyett ismét az érdiek voltak eredményesek, amikor egy nagyszerű indítás után Fügedi Ákos vette észre remekül a hosszún üresen érkező Koós Gábort, aki közelről nem hibázott és beállította a 4–2-es végeredményt.

„Ez olyan időszak, amikor az a cél, hogy a játékosok megkapják a kellő terhelést. Az első félidőben voltak biztató jelek a jövőre nézve, nem véletlenül vezettünk három nullra. Aztán a második félidő már inkább a terhelésről szólt, illetve lőttünk egy nagyon szép gólt. Ezen kívül viszont másra nem volt jó. Az első félidőben lehetett látni, hogyan működünk csapatként, a második félidő viszont nagyon hasonlított az őszi idény végére”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Kertész Ferencék a február 13-i, Puskás Akadémia FC II elleni tavaszi idénynyitó előtt még három edzőmérkőzést játszanak. Legközelebb január 22-én az Érdi VSE a szintén harmadosztályú Monort látja vendégül.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Gerjeni SK 4–2 (3–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Somogyi B., Révész, Pallagi, Koós, Petrezselyem – Kertész B., Kürti
Csereként pályára léptek: Kondor T. (kapus), Kollega, Fügedi, Somogyi D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Koós (14., 82. perc), Pallagi (19. p.), Csiszár (42. p.), ill. Cseh T. (65. p.), Bozsoki (67. p. – öngól)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email