22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két új, egy régi-új játékos az Érdi VSE-nél

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két új, egy régi-új játékos az Érdi VSE-nél

A 28 éves Fürjes Ádám Taksonyon keresztül Dorogról, a 18 éves Földesi Dominik a Budapesti Honvéd-Magyar Futball Akadémiáról, Honti Attila pedig Dunaharasztiból igazolt az Érdi VSE-hez. Utóbbi harmadszor írt alá Limperger Zsolt csapatánál. A klub honlapján közölt miniinterjút az érkezőkkel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fürjes Ádám felnőtt karrierje nagy részét az NB II-es Dorogi FC-nél töltötte, ahová még a 2012/13-as idényben igazolt. Az azóta eltelt nyolc szezon során csupán egyszer a szintén NB II-es Ceglédhez került kölcsönbe, legutóbb pedig télen Taksonyba. Nyáron viszont lejárt a szerződése, s úgy döntött, Érdre igazol. Mint a klub honlapján olvasható, Fürjes azért is igazolt Limperger Zsolt csapatába, mert párjával egy évvel ezelőtt Érdre költöztek. „A másik, hogy ismertem a csapatot, folyamatosan figyelem az NB II-t, NB III-at. Láttam, hogy egy jó brigád, vannak ismerősök is a csapatban, amellyel mindig is szimpatizáltam” – egészítette ki a 28 éves jobbhátvéd.

A 18 éves Földesi Dominik karrierjét Martonvásáron kezdte, de már 13 évesen a Budapesti Honvéd-Magyar Futball Akadémiára került, ahol a korosztályos csapatokat végigjárta, tavaly pedig az NB III-as második csapatban egyszer kezdőként, egyszer csereként is pályára léphetett. Azért döntött az érdi csapatba igazolás mellett, mert úgy érzi, Limperger Zsolt irányításával hasznos tapasztalatokat szerezhet. 

„Mindenképp felnőttek között akartam tapasztalatot szerezni és úgy éreztem, hogy az érdi csapat erre lehetőséget is biztosít. Egyénileg szeretném a lehető legtöbb játékpercet a pályán tölteni, a csapattal pedig minél jobb helyezést elérni.” – fogalmazott a Cegléd elleni edzőmeccsen kezdőként pályára lépő fiatal. „Nagyon örültem, hogy kezdőként kaptam lehetőséget, viszont nagyon meleg volt, úgyhogy fárasztó volt a mérkőzés, de a csapat hatvan percig a csapat állta a sarat, vezettünk, szóval az szerintem rendben volt” – jegyezte meg a belső védőként, védekező középpályásként és balhátvédként is bevethető Földesi Dominik.

 

Az Érdi VSE „új” igazolása a 26 éves védő, Honti Attila is, aki először a 2015/2016-os idényben igazolt Érdre, melyet két és fél szezonon keresztül erősített, majd Balassagyarmatra igazolt, ahonnan fél év után épp fél évre tért vissza. A legutóbbi másfél szezont Dunaharasztin tölötte. 

„Egyszerű döntés állt előttem, hiszen itt mindig jól éreztem magam. Amikor vége lett a bajnokságnak, megkeresett a mester, hogy lenne-e kedvem ismét itt játszani. Nem sokat gondolkodtam a válaszon. Magától értetődő volt és minden körülmény úgy adta, hogy ide igazolok. Szakmailag is megfelel a stáb az én igényeimnek és mint tudjuk, itt rendkívül családias hangulat van, minden szempontból jól éreztem magam, szóval úgy gondoltam, jól döntés lesz” – fogalmazott Honti Attila. „Azt mondom, hogy nem lesz rossz csapatunk, én legalább a középmezőny elejére sorolom a csapatot per pillanat” – fűzte hozzá a hátvéd.

Az Érdi VSE legközelebb július 11-én, 10 órától lép pályára, amikor az Ercsi úti Sporttelepen a Kerekegyházi SE-t látja vendégül.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email