22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két büntető és kiállítás, kikapott Veszprémben az Érdi VSE…

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két büntető és kiállítás, kikapott Veszprémben az Érdi VSE…

Nagy Richárd két tizenegyest is értékesített, az emberhátrányban játszó Érdi VSE pedig nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez, így a VLS Veszprém 2-0-ra megnyerte az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójából pótolt mérkőzést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kócsa Tamás ugyan visszatért, Koós Gáborra, Fürjes Ádámra és Kollega Krisztiánra továbbra sem számíthatott Veszprémben Limperger Zsolt, így Kertész Bence, Pintér Olivér és Csala Dávid is ismét tagja volt a vendégek kezdőjének.

Ennek ellenére a félidő első fele helyzetek nélkül telt el, ezalatt a Veszprém két leshelyzetnél veszélyeztetett. Aztán a 20. percben Csala Dávid kezezett az érdi tizenhatoson belül, a Kubicsek Máté által megítélt büntetőt Nagy Richárd értékesítette. Bő félóra játék után meg is duplázhatta volna előnyét a házigazda, de Kalmár Domonkos óriásit mentett egy jobboldali beadás után, nem sokkal később pedig Csiszár Zoltán mentett hasonló helyzetben.

A félidei egygólos hazai előny után a második játékrészben is közelebb állt a gólhoz a Veszprém, amelynek az 50. percben adódott két nagy helyzete, de mindkét lövést hárította Kertész Ferenc. Egy perccel később viszont ismét büntetőhöz jutott a házigazda, sőt Bozsoki Imrét kiállította a játékvezető, a tizenegyest pedig Nagy Richárd ezúttal is értékesítette (2-0).

A kétgólos hátrány ellenére az érdiek játéka egy rövid időszakra felélénkült, de a támadójátékra kevesebb hangsúlyt tudtak fektetni, így igazán nagy veszélyt nem jelentettek Deczki Máté kapujára, így a VLS Veszprém végül 2-0-ra megnyerte a mérkőzést.

– Két hasonló képességű csapat találkozóján volt egy ember, aki eldöntötte a három pont sorsát

– summázta a mérkőzést az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

– Ezen a mérkőzésen jobbak voltunk, mint az Érd, amely egy nagyon szervezett csapat, nehéz ellene játszani. De úgy gondolom a győzelmünkhöz nem fér kétség, ezen a mérkőzésen jobbak voltunk

– nyilatkozta a VLS Veszprém vezetőedzője, Pető Tamás.

Az Erdi VSE december 11-én, 13 órától a Puskás Akadémia FC II elleni, 17. fordulóból pótolt mérkőzéssel zárja le az őszi idényt. A mérkőzést az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés
VLS Veszprém – Érdi VSE 2-0 (1-0)
Veszprém, zárt kapuk mögött. V.: Kubicsek (Jakab B., Mózsa)
VLS Veszprém: Deczki – Rédling, Gulyás G., Dobsa, Kovács D. –  Somogyi R. – Molnár Balázs (Keresztes, 84. perc), Babos, Vass Sz., Nagy R. (Pavlitzky, 63. p.) – Gálfi (Michel, 88. p.)
Vezetőedző: Pető Tamás
Érdi VSE: Kertész F. – Kalmár, Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Kertész B., Kócsa (Földesi, 72. perc), Csala (Molnár B., 35. perc) – Farkas B., Pintér O. (Balogh Á., a szünetben) – Popov (Fügedi, 85. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Nagy Richárd (21., 53. perc – mindkettőt tizenegyesből)
Kiállítva: Bozsoki Imre (52. perc)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email