22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: javuló játékkal is vereség a főpróbán

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: javuló játékkal is vereség a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzésén kétgólos előnyről szenvedett 3-2-es vereséget a szintén NB III-as Balassagyarmati VSE ellen az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen, de Limperger Zsolt szerint a játék tovább javult.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az augusztus elseji, Bicskei TC elleni szezonnyitó hazai mérkőzés előtt a szintén harmadosztályú Balassagyarmati VSE ellen vívta utolsó nyári edzőmeccsét az Érdi VSE. Limperger Zsolt vezetőedző betegség miatt Kollega Krisztiánra továbbra sem számíthatott, ahogy a sérülésből lábadozó Bozsoki Imre sem volt még bevethető.

Azonban a csütörtökön még csak próbajátékon szereplő Szabó Richárd és Molnár Dániel aláírta szerződését, melynek értelmében a Ferencvárosnál nevelkedő 21 éves támadó, Szabó Richárd, illetve a legutóbb a Maglódot erősítő 22 éves csatár, Molnár Dániel is az Érdi VSE-t erősíti a következő idényben.

Bár a mérkőzést a vendégek kezdték aktívabban és az első negyed órában számos lehetőséget dolgoztak ki, a vezetést a félidő derekán az érdiek szerezték meg, amikor Csiszár Zoltán remek kiugratása után a védők hibáit kihasználva Kalmár Domonkos volt eredményes (1-0).

Az egyre inkább belelendülő érdieknek és a nógrádiaknak is akadtak még helyzeteik, de a Kertész Ferenc első védésére is közel 40 percet kellett várni.

A félidei egygólos érdi előny a fordulás után hamar megduplázódott, amikor egy jobboldali szabadrúgást Németh Gábor Vince emelt rendkívül higgadtan a kapuba (2-0).

Nem sokkal később, az 52. percben viszont Király Olivér szép kapáslövésével közelebb kerültek a vendégek, akik a 71. percben Gergely Péter büntetőjével egyelítettek (2-2).

Sőt, újabb néhány perccel később megfordította az állást a Balassagyarmat, amelytől Király Olivér fejelt a rövidbe egy jobboldali beadást (2-3).

Az utolsó tíz percben Molnár Dániel, Németh Gábor Vince és Koós Gábor is közel állt az egyenlítéshez, de mindhárom alkalommal nagyot mentettek a vendégek, akik végül 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

“Eggyel jobban néztünk ki, mint egy vagy két héttel ezelőtt, de megint előjöttek azok az egyéni hibák, amikre nehéz felkészülni. Én inkább az első félidőből indulok ki, mert ott megvalósítottuk, amit lehet várni a csapattól. Ha visszajön a két sérült játékosunk, még jobbak leszünk, ezért bizakodó vagyok a jövőt illetően”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 2021/22-es idényét augusztus elsején, 17.30-kor a Bicskei TC ellen kezdi meg az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE-Balassagyarmati VSE 2-3 (1-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Gera D., Koós, Pallagi – Kalmár D., Szabó R., Varga T.
Csereként pályára léptek: Molnár D., Révész A., Kertész B.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kalmár D. (24. perc), Németh G. V. (47. p.), ill. Király O. (52., 77. p.), Gergely P. (71. p. – 11-esből)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email