22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „hendikepről” nem tudott fordítani az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „hendikepről” nem tudott fordítani az Érdi VSE

A korai hátrány ellenére közel állt a fordításhoz, ehelyett 2-1-es vereséget szenvedett a Pápai Perutz FC-tól az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Limperger Zsolt együttese nyolc veretlenül megvívott Pápa elleni mérkőzés után kapott ki a Veszprém megyeiektől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két, egyaránt gyengébb periódusban lévő együttes csapott össze, hiszen a pápaiak legutóbbi három, az érdiek legutóbbi két mérkőzésüket is elveszítették. Limperger Zsolt, a vendégek vezetőedzője ráadásul Molnár Dániel és Csiszár Zoltán játékára sem számíthatott, miközben Fürjes Ádám játékát sem merte kockáztatni sérülés miatt, ellenben Kollega Krisztián és Szabó Richárd a kezdőben kapott helyet sérülésükből való felépülésük után.

Ennek ellenére pocsékoul indult a találkozó érdi szempontból, hiszen rögtön az első percben megszerezte a vezetést a Pápa, amelytől Oláh László kapott jó indítást a leshatáron, amellyel a kapuig gyalogolt és nem hibázott (1-0).

A válaszra sem kellett azonban sokat várni, hiszen a 18. percben egy baloldali akció után Kollega Krisztián beadásából Szabó Richárd egyenlített (1-1).

A házigazda a 25. percben ismét előnybe kerülhetett volna, amikor Skriba Máté buktatása után tizenegyeshez jutott a Pápa, de a sértett által elvégzett büntetőt Kertész Ferenc hárította, majd nem sokkal később Szilágyi Adrián szép cselsorozata után ezt a lövést is védte az érdiek kapusa.

A játékrész hajrájában inkább az érdiek voltak élénkebbek, de a kapura nem jelentettek veszélyt.

A második félidőben ritka volt a folyamatos játék a sorozatos szabálytalanságok miatt, azonban az érdiek előbb Kollega Krisztián, majd Koós Gábor lövésével a fordításhoz is közel álltak, igaz, a házigazda pedig szögletekkel próbált veszélyt teremteni az érdi kapu előtt. Sőt, a 67. percben egy baloldali sarokrúgás után Zsirai Martin fejese a rövid felsőben talált utat (2-1).

A hátrány ellenére sem álltak le az érdiek, akik nyomtak ugyan az egyenlítésért, de Dénes Zsolt kapuját nehezen vették célba, miközben folyamatos játék továbbra sem alakult ki, így az Érdi VSE 2-1-es vereséget szenvedett a Pápai Perutz FC vendégeként.

“Sokat jelentett, hogy az elején meg tudtuk szerezni a vezetést, de az Érd nem esett össze és próbálta játszani a játékát. Mindkét csapat próbálta átvenni az irányítást a középpályán, de ez az Érdnek sikerült jobban az első félidőben, de helyzeteink nekünk voltak, szóval a szünetben vezethettünk volna, aztán a második félidőben pedig be tudtunk gyűrni a meccset. Megérdemelten nyertünk egy jó csapat ellen”

– értékelt Weitner Ádám, a Pápai Perutz FC vezetőedzője.

“Az első félidei játékunk –  attól függetlenül, hogy a harmincadik másodpercben kaptunk egy gólt, amire felhívtam a figyelmet – a második félidőhöz képest valahogy kinézett. A gond a második félidővel van. Nem volt három passzunk egymáshoz és helyzetecskénk sem. Az elmúlt időszakban sok gondunk volt és sok játékosunk nincs megfelelő állapotban, de sok időnk sincs, hiszen hétvégén újabb nehéz mérkőzés jön, szóval fel kell kötni a gatyát”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE október 10-én, 15 órától a Tatabányai SC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
Pápai Perutz FC – Érdi VSE 2-1 (1-1)
Pápa, 200 néző. V.: Szommer (ifj. Imrő, Molnár I.)
Pápa: Dénes – Köles, Nagy T., Zsirai, Füredi – Skriba (Mogyorósi, 89. p.), Szilágyi A. (Iványi, 69. p.), Bence (Molnár M., 89. p.) – Oláh L., Sandal, Kalász (Jurik, 52. p.)
Vezetőedző: Weitner Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Németh G. V., Varga T. – Révész (Fürjes, 72. p.), Pallagi, Koós (Kertész B., 78. p.), Gera D. – Szabó R., Kollega (Ebedli, 86. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Oláh L. (1. perc), Zsirai (68. p.), ill. Szabó R. (18. perc)

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email