22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a hétvégi fordulóban a térség csapataival

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a hétvégi fordulóban a térség csapataival

Hazai pályán játszott döntetlent az „ikszkirály” Szentlőrinccel a Budaörs, míg az Érdi VSE idegenben törte meg rossz sorozatát. A Százhalombatta, a Tárnok és a Törökbálint is a hajrában hullajtott pontokat, míg a Diósd tovább menetel. A megye négyben nem bírtak egymással a veretlen csapatok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Merkantil Bank Liga NB II, 12. forduló
Budaörs–Szentlőrinc 1–1 (0–1)
Gól: Gyurácz A. (54. perc), ill. Harsányi I. (32. p. – 11-esből)

Hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az új idényt kiválóan kezdő Szentlőrinccel a Budaörs az NB II 12. fordulójában. Gabala Krisztián együttese bő fél óra játék után Harsányi István tizenegyesével került hátrányba, de a második félidőben Gyurácz András révén egyenlítettek a hazaiak, akik fordítani már nem tudtak, így 1–1-es döntetlennel zártak.

A Budaörs 12 mérkőzés után két győzelemmel, 5-5 döntetlennel és vereséggel a húszcsapatos bajnokság 16. helyét foglalja el.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
Balatonfüredi FC–Érdi VSE 1–3 (0–0)
Gól: Szabó B. (58. perc – 11-esből), ill. Koós (63., 69. p.), Gubacsi (75. p.)

Hátrányból törte meg rossz sorozatát az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Balatonfüredi FC vendégeként lépett pályára. A mérkőzésen bemutatkozott az érdiek friss igazolása, Jovánczai Zoltán is. A kiegyenlített első félidő után a második játékrész elején a hazaiak egy véleményes tizenegyessel kerültek előnybe, de Koós Gábor néhány perc alatt kétszer is betalált, megfordítva az állást, míg a 3–1-es vendégsikert nem sokkal később Gubacsi Zoltán állította be.

Győzelmével az Érdi VSE nagyot lépett előre a tabellán, hiszen a tizenkettedikről a hatodik helyre lépett elő.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 10. forduló
Aranyszarvas SE–Százhalombattai LK 2–1 (1–1)
Gól: Sztehlik (3. perc), Apró (91. p.), ill. Petrovics (6. p.)

Gyors gólváltással indult a Százhalombattai LK tápiószentmártoni vendégjátéka, ahol Lőrincz Emil együttese az Aranyszarvas SE otthonában lépett pályára. A hazaiak mindössze három perc után megszerezték a vezetést, melyre nem sokkal később Petrovics Ákos révén válaszolt az SZLK. Ezt követően bár sokáig úgy tűnt, nem bírnak egymással a felek, a hosszabbításban Apró József góljával az Aranyszarvas 2–1-re megnyerte a mérkőzést.

Az SZLK így tíz meccs után öt győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel hetedik helyen áll a tabellán.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 10. forduló
Tárnok KSK–Gyáli BKSE 1–2 (0–0)
Gól: Kóka Zs. (85. perc), ill. Doczé (54. p.), Gál R. (89. p.)
Kiállítva: Csató F. (Tárnok KSK, 37. perc)
Dömsöd SE–Törökbálint 2–0 (0–0)
Gól: Rösch (50., 92. perc – az elsőt 11-esből)
Inárcs VSE–Diósdi TC 2–6 (1–2)
Gól: Urbán G. (36. perc), Tőkés (75. p.), ill. Vida P. (15., 59. p.), Páles (23. p.), Szigeti (73. p.), Kramár (77., 80. p.)

Őrzi veretlenségét a Diósdi TC, miközben a Törökbálint fontos rangadót bukott. A Pest megyei harmadosztály nyugati csoportjának 10. fordulójában a Tárnok KSK bár jó előjelekkel várta a Gyál elleni hazai találkozót, az együttes a 37. percben Csató Ferenc kiállítása miatt emberhátrányba, majd a második félidő elején gólhátrányba is került. Bár a hajrában Kóka Zsolt révén sikerült egyenlíteni, de a rendes játékidő utolsó pillanataiban a vendégek Gál Roland góljával nyertek 2–1-re és gyűjtötték be a három pontot.

A Törökbálint a szintén élmezőnyhöz tartozó Dömsödhöz látogatott, amely ellen bár sokáig jól tartották magukat a vendégek, de a fordulás után Rösch Péter révén a hazaiak kerültek előnybe, melyet a támadó a 92. percben duplázott meg.

A Diósd ellenben tovább menetel, hiszen Polákovics Attila együttese ezúttal az Inárcs VSE vendégeként nyert könnyedén, 6–2-re, így továbbra is a tabella élén áll, előnye pedig már hét pont a második Dömsöddel és kilenc a harmadik Törökbálinttal szemben.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 8. forduló
Szigetszentmárton KSE–Dunafüred-Százhalombatta 6–3 (3–0)
Gól: Ancsák (4., 18. perc), Horváth M. (27. p.), Kucselata (48. p. – öngól), Csukás (64., 79. p.), ill. Papp G. (66. p.), Becséri (76. p.), Sárközi (85. p. – 11-esből)
Sóskút SBKE–Dunaharaszti MTK II 2–2 (0–1)
Gól: Berzéki (68. perc), Szántó F. (76. p.), ill. Hegyes (25. p.), Kányádi (52. p.)
Kiállítva: Lengyel Krisztián (DMTK II, 75. p.)

Iksz a veretlenek csatáján, így már nincs százszázalékos csapat a Pest megyei negyedosztályban. A délnyugati csoport 8. fordulójában az öt győzelemmel álló Sóskút a hat sikerrel éllovas Dunaharaszti MTK II-t látta vendégül. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban és a második félidő elején kétgólos előnybe kerültek, de előbb Berzéki Gábor szépített, majd Szántó Ferenc újabb gólja 2–2-es döntetlent ért a hazaiaknak a mérkőzést emberhátrányban befejező vendégek ellen.

A Dunafüred-Százhalombatta első sikere továbbra is várat magára, miután az egüyttes 6–3-as vereséget szenvedett a Szigetszentmárton KSE vendégeként.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 5. forduló
Érdi VSE–Budaörs II 1–0 (1–0)
Gól: Váliné Dr. Szőke Bernadett (5. perc)
Ócsa VSE–Tárnok KSK 0–0

A Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának ötödik fordulójában az Érdi VSE felnőtt női csapata a Budaörs második együttesét látta vendégül. A hazaiak korán, már az ötödik percben betaláltak Váliné Dr. Szőke Bernadett révén, amelyre a vendégek nem tudtak válaszolni, így az Érdi VSE 1–0-ra megnyerte a mérkőzést.

A listavezető Tárnok a második helyezett Ócsához látogatott és bár a vendégek ezúttal is megőrizték kapujukat a góltól, a túloldalon sem tudtak betalálni, így gól nélküli döntetlent értek el.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email