22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: eggyel nyert a dobogós Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: eggyel nyert a dobogós Érden

Hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a 3. helyen álló VLS Veszprémtől az Érdi VSE az NB III, Nyugati csoportjának 35. fordulójában. Limperger Zsolték május 16-án Felcsúton javíthatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE vezetőedzője Bozsoki Imrére és Fürjes Ádámra sem számíthatott a VLS Veszprém ellen, azonban Kócsa Tamás és Varga Tamás is visszatért 5 sárga lapos eltiltásából, ahogy sérülése után Popov Patrik is bevethető volt.

A vendég VLS-nél Pető Tamás pedig többek között két házi gólkirályára, Major Norbertre és Nagy Richárdra sem számíthatott.

A mérkőzés kevés helyzetet hozott, az első említésreméltó lehetőség a vendégek előtt adódott, amikor a félidő derekán Gálfi Norbert lövése ment nem sokkal mellé, aztán enyhe mezőnyfölényét szinte a semmiből váltotta gólra a VLS, amelytől a 36. percben Kovács Dániel kapott remek labdát a társaktól és szépen emelt az érdi kapuba (0–1).

Az érdiek dolgát pedig csak nehezítette, hogy újabb védőjük, ezúttal Csiszár Zoltán sérült meg.

A második félidőben ennek ellenére változott a játék képe, az érdiek aktivizálták magukat és szintén enyhe mezőnyfölénybe kerültek. Koós Gábor az 55. percben egy baloldali szabadrúgás után egyenlíthetett is volna, de Deczki Máté bravúrral végett. A hajrában még Kollega Krisztiánnak és Kalmár Domonkosnak volt egy-egy próbálkozása, míg a kontrákra berendezkedő vendégek is eldönthették volna a 3 pont sorsát, végül előnyüket megőrizve 1–0-ra nyertek Érden.

„Az első félidő olyan volt, hogy majdnem elaludtam a kispadon, egy semmilyen játék volt mindkét oldalon, de az érdieknél nagyon visszafogott volt. Amit próbáltunk, hogy középpályás labdaszerzésből vezessünk támadásokat, de ehhez az kellett volna, hogy labdát szerezzünk, ez nem volt. Az első félidőt ezért úgy ahogy van, el kell felejteni. A másodikban sérülés miatt is, de más miatt is váltanunk kellett, ezáltal nyiltabbak lettünk és elő is jöttek azok a hibák, amiket gondoltam, ha ezt a játékot játszuk, de akkor sem voltak olyan lehetőségeink, amire azt mondom, hogy legalább egy pontot megérdemeltünk volna”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

„Egy kicsit tartalékos felállásban játszottunk, rendszert is váltottunk, több fiatal kapott lehetőséget, éltek is vele. Örülök, mert összeszedett volt a játékunk és koncentráltak a srácok, ennek volt köszönhető, hogy az első félidőben fölényben játszottunk, a második félidőben pedig az utolsó tíz perc elteltével, amikor ellenfelünk helyezett ránk egy nagyobb nyomást, attól függetlenül jól álltuk a sarat és megérdemelten nyertünk”

– nyilatkozta a VLS Veszprém vezetőedzője, Pető Tamás.

Az Érdi VSE legközelebb május 16-án, 11 órától a Puskás Akadémia FC II vendégeként folytatja szereplését.

NB III, Nyugati csoport, 35. forduló
Érdi VSE–VLS Veszprém 0–1 (0–1)
Érd, Ercsi úti Sporttelep, 150 néző. V.: Kátai G. (Skover, Illés T.)
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Csiszár (Molnár B., a szünetben), Földesi – Kalmár D., Kócsa, Koós, Farkas B. (Balogh Á., 70. p.), Varga T. – Kertész B. (Popov, a szünetben), Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
VLS Veszprém: Deczki – Rédling, Varga Á., Dobsa, Gunther – Vass Sz., Somogyi, Kovács D. – Babos, Gálfi (Keresztes, 82. p.), Rápó (Pavlitzky, 73. p.)
Vezetőedző: Pető Tamás
Gól: Kovács D. (36. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email