22_03_29_erdmost_nincskep

Foci Eb: már megvan az első biztos továbbjutó

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci Eb: már megvan az első biztos továbbjutó

Már a 2. forduló kezdődött a labdarúgó Európa-bajnokságon. Az A-csoportban Olaszország a törökök elleni nyitómeccshez hasonlóan Svájc ellen is 3–0-ra nyerve továbbjutott a négyesből, melynek másik meccsén Wales 2–0-ra győzte le Törökországot. A B-csoportban Oroszország 1–0-ra nyert Finnország ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az A-csoportban a kontinensviadal nyitómeccséhez hasonlóan Olaszország a római Olimpiai Stadionban lépett pályára, ahol a törökök 3–0-s legyőzése után Svájcot látta vendégül. Roberto Mancini együttese Manuel Locatelli duplájával és Ciro Immobile távoli löketével győzte le északi szomszédját 3–0-ra és biztossá tette továbbjutását a négyesből.

A kvartett másik találkozóján szintén nagy lépést tett a továbbjutás felé Wales, amely a Svájc elleni döntetlenje után Aaron Ramsey és Connor Roberts az első és második félidő hajrájában szerzett góljával győzte le 2–0-ra Törökországot Bakuban.

Labdarúgó Európa-bajnokság
A-csoport, 2. forduló

Baku: Törökország–Wales 0–2 (0–1) (Gsz.: Ramsey 42. perc, Roberts 90+5. p.)
Róma: Olaszország–Svájc 3–0 (1–0) (Gsz.: Locatelli 26., 52. p., Immobile 89. p.)

A B-csoportban Oroszország Szentpéterváron látta vendégül nyugati szomszédját, Finnországot. A házigazdák Alekszej Miranchuk első félidő hosszabbításában szerzett góljával nyertek 1–0-ra és 4 pontjukkal kedvező helyzetből várják a Dánia elleni záró fordulót.

B-csoport, 2. forduló
Szentpétervár:
Finnország–Oroszország 0–1 (0–1) (Gsz.: Al. Mirancsuk, 45+2. perc)

A 06.17-i program
15.00, Bukarest:
Ukrajna–Észak-Macedónia
18.00, Koppenhága: Dánia–Belgium
21.00, Amszterdam: Hollandia–Ausztria

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email