22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a Bicske nyerte a latyakfocit

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a Bicske nyerte a latyakfocit

A bicskei szurkolóknak köszönhetően le lett takarítva a hó a pályáról, így megrendezték a Bicskei TC - Érdi VSE mérkőzést az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában, de Limperger Zsolt együttese egy kevés játékot hozó mérkőzésen 1-0-s vereséget szenvedett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE ezúttal sem tudott legjobb összeállításában pályára lépni, hiszen Limperger Zsolt ezúttal sem számíthatott Borek Norbertre, Gera Dávidra, Gubacsi Zoltánra, Jovánczai Zoltánra, Kalmár Domonkosra, Kovács Botondra, Molnár Dánielre és Németh Gábor Vincére sem. Az sem segített – igaz, ez a hazaiakat is érintette -, hogy a vasárnap lehullott hó megmaradt a Bicskei TC pályáján, melyet csak nem sokkal a mérkőzés kezdete előtt sikerült játékra alkalmas állapotba hozni. A latyakos, havas pálya miatt pedig ritkán volt folyamatos a játék. Mindkét csapat próbálkozott, de támadásaikba sok hiba csúszott.

A hazaiaknak ugyan több lehetőségük akadt, az első félidőben Kertész Ferencnek igazán nagyot nem kellett védenie.

A második félidőre sem változott a játék képe, látszott, hogy az a csapat nyer, amely talál egy gólt. Ez végül a Bicskének sikerült, amikor egy jobboldali szöglet után Molnár Attila lövése a blokkon megpattanva az érdi kapuban kötött ki.

A hátralévő bő negyedórában ugyan becsülettel próbálkoztak az érdiek is, de nem tudtak egyenlíteni, így 1-0-s vereséget szenvedtek Bicskén.

“Ragaszkodtunk ahhoz, hogy játsszuk le a mérkőzést, mert jó formában van a csapat, ezért köszönöm a szurkolóknak, mert nélkülük ez a mérkőzés nem valósult volna meg, hiszen két órával a meccs előtt még csupa hó volt a pálya, de meg lett tisztítva. A gól kicsit szerencsés körülmények között született, de úgy érzem, előtte is lezárhattuk volna a mérkőzést, mert voltak ziccereink. Ez a korona volt a féléves teljesítményre. Mondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy keretbe foglaltuk az idényt, mert az Érd ellen kezdtük a bajnokságot. Három vereséggel kezdtünk, ráadásul Érden is jó mérkőzést játszottunk és akár fordítva is lehetett volna az eredmény. Ma viszont ez fordítva volt, most mi éltünk jobban azzal a kevés lehetőséggel, ami három pontot ért”

– nyilatkozta a Bicskei TC vezetőedzője, Csordás Csaba.

“Lehetett érezni, hogy ez olyan meccs, ahol az dönt, ki talál vagy ajándékoz egy gólt a másiknak. Mi ajándékoztunk egy gólt egy pontrúgás után egy olyan játékhelyzetből, amikor senki nem volt a kipattanón, a srác pedig át tudta venni, meg tudta tolni, aztán a társa belekanalazott és gól lett. Egy abszolút elkerülhető góllal kaptunk ki. Utána ugyan próbálkoztunk, de azt már előtte is kellett volna. Azt viszont látni kell, hogy jelen pillanatban sokkal többre nem vagyunk képesek”

– húzta alá Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE-nek még egy mérkőzése van 2021-ben az NB III Nyugati csoportjában, hiszen a korábbról elhalasztott FC Nagykanizsa elleni mérkőzését december 9-én, 13 órától pótolja.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
Bicskei TC – Érdi VSE 1-0 (0-0)
Bicske, 200 néző. V.: Maml (Szabó D., Holpár)
Bicskei TC: Kovács D. – Grabant, Lapos, Vékony, Gaszner – Popovics, Hirman – Lassú  (Németh J., 75. p.), Dencinger, Kovács Á. (Madarász, 63. p.) – Molnár A. (Peinlich, 75. p.)
Vezetőedző: Csordás Csaba
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Révész, Kertész B. (Ebedli, 84.p.), Pallagi, Koós – Szabó R., Kollega (Béres, 54. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Molnár A. (73. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email