22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: áldozattal járt az első edzőmeccs

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: áldozattal járt az első edzőmeccs

Bár első felkészülési mérkőzésén 4–1-re nyert a megyei első osztályú VSK Tököl ellen az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, Limperger Zsolték nem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen a találkozó Csala Dávid súlyos sérülésével zárult.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 14-én elkezdte a felkészülést a február 28-i, tavaszi bajnoki rajtra az Érdi VSE, amely a héten egy martfűi edzőtáborral kezdte az alapozást. Az első teljes hét végén pedig a Pest megyei első osztályú VSK Tököl ellen játszották első téli edzőmeccsüket az érdiek.

Limperger Zsolt kisebb sérülések miatt több játékos szereplését sem kockáztatta, így Kertész Ferenc, Kollega Krisztián, Kalmár Domonkos, Fürjes Ádám, Varga Tamás, Popov Patrik és Pintér Olivér sem állt a vezetőedző rendelkezésére.

Ennek ellenére már a találkozó elejétől dominált a házigazda, amely a vezetést csak fél óra játék után tudta megszerezni, amikor egy kiugratás után Molnár Bence vezetett végig egy ziccert (1–0).

Igaz, néhány perccel később Boznánszky Gábor egy szép átlövéssel gyorsan egyenlített (1–1).

A félidőben Kócsa Tamás helyén bemutatkozott a Szent István SE-től érkező fiatal támadó, Sulyok Richárd is az Érdi VSE színeiben. Azonban a játék képe megmaradt. Ennek köszönhetőn a 61. percben egy jobboldali szöglet után Bozsoki Imre révén került ismét előnybe a vendéglátó (2–1).

Újabb néhány perccel később Csala Dávid passzát Molnár Bence váltotta gólra, aki a hajrá előtt Balogh Ádám asszisztja után is betalált, megszerezve egymaga harmadik, csapata negyedik gólját (4–1).

A találkozót azonban egy csúnya sérülés árnyékolta be, amikor az utolsó percekben egy vétlen helyzetnél Csala Dávidot rúgták meg hátulról, akinek a helyszíni jelentések szerint vélhetően több helyen eltört a jobb lába.

„Évek óta lejárunk Martfűre edzőtáborozni, ahol maradéktalanul sikerült elvégeznünk, amit elterveztünk. Sérüléseink azért sajnos vannak, de hálistennek a mai napig egyik sem volt súlyos. Feleslegesnek láttuk kockáztatni, hogy nagyobb sérülés legyen ezekből, így azok a fiatalok akik kevesebb lehetőséget kaptak, most szinte végigjátszhatták a meccset. Az első meccset így terveztük. Anélkül, hogy lebecsülnénk a Tökölt, egy könnyednek tűnő győzelmet arattunk, de innentől jönnek a nehezebb ellenfelek. A legfontosabb cél az volt, hogy megússzuk sérülés nélkül, ez sajnos nem sikerült, ezért Csala Dávidnak innen is jobbulást kívánunk!

– fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE legközelebb január 30-án játszik edzőmeccset, amikor az NB III Keleti csoportjában szereplő Ceglédi VSE-t látja vendégül zárt kapuk mögött az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–VSK Tököl 4–1 (1–1)
Érdi VSE: Borek – Honti, Bozsoki, Csiszár, Földesi – Kócsa, Kertész B., Koós – Balogh Á., Molnár B., Farkas B.
Csereként pályára léptek: Sulyok, Csala, Fügedi
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Molnár B. (30., 72., 80. perc), Bozsoki (61. p.), ill. Boznánszky (32. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email